Ειδήσεις

17 Σεπ 2008

Θα μας τρελάνουν στο τέλος οι πολιτικοί - Δήλωση της Κατερίνας Παπακώστα για την αναστολή της επαγγελματικής δραστηριότητας της Μάρας Ζαχαρέα

Η Γραμματέας Γυναικείων Θεμάτων της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Β’ Αθήνας, Κατερίνα Παπακώστα - Σιδηροπούλου, με αφορμή την παραίτηση της δημοσιογράφου Μάρας Ζαχαρέα, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Την ώρα, κατά την οποία, στην Ελλάδα, δίνουμε μάχες για τη συμφιλίωση της επαγγελματικής και της οικογενειακής ζωής των γυναικών, σε μία εποχή, κατά την οποία, η συμμετοχή της γυναίκας στον επαγγελματικό στίβο θα έπρεπε να θεωρείται, όχι μόνο αυτονόητη, αλλά και αναγκαία, ως πολύτιμου ανθρώπινου πόρου, είναι λυπηρό μια γυναίκα επαγγελματίας, με δημοσιογραφική πορεία χρόνων, να οδηγείται σε παραίτηση, εξαιτίας σεξιστικών επιθέσεων σε βάρος της και πολιτικών σκοπιμοτήτων της στιγμής.
Ως Γραμματέας Γυναικείων Θεμάτων της Ν.Δ., ως Βουλευτής και ως γυναίκα, αναρωτιέμαι, η πρεμούρα κάποιων περί επαγγελματικού ασυμβιβάστου θα ήταν και θα είναι η ίδια, αν επρόκειτο για κάποιον άντρα δημοσιογράφο;
………..
Συνεχίζεται…

Διότι, αν δεχτούμε επαγγελματικό ασυμβίβαστο σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να το αποδεχτούμε κατά πάντων, δηλαδή σε περιπτώσεις δημοσιογράφων, οι οποίοι είναι γονείς ή τέκνα πολιτικών, συγγενείς α’ και β’ βαθμού κ.ο.κ.

Φαίνεται, όμως, πως το επαγγελματικό ασυμβίβαστο το θυμούνται κάποιοι επιλεκτικά και προσχηματικά. Ή θα αποφασίσουμε ότι θέτουμε ασυμβίβαστο, που θα ισχύει έναντι όλων (erga omnes) ή συμβατό, που θα ισχύει υπέρ όλων. Μέχρι τότε, λυπάμαι που το θύμα αυτής της διάκρισης είναι μια γυναίκα, εργαζόμενη και μητέρα».

http://aegaio.blogspot.com/

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για το αν υπάρχει ασυμβίβαστο για τη συμβολαιογράφο κυρία Αικατερίνη Πελέκη επειδή συμμετείχε σε ΕΠΕ που ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2005, με μέτοχο τον σύζυγό της Γιώργο Βουλγαράκη, διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας κ. Παναγιώτης Πούλιος. Αφορμή για την εισαγγελική παρέμβαση αποτέλεσαν σχετικά δημοσιεύματα του Τύπου. Την έρευνα ανέλαβε να διενεργήσει ο εισαγγελέας Πρωτοδικών κ. Κώστας Σιμιτζόγλου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Εφετείων Αθηνών - Πειραιώς - Αιγαίου και Δωδεκανήσου σε πρόσφατη συνεδρίασή του δεν μπόρεσε να πάρει θέση για το αν υπάρχει ασυμβίβαστο για την κυρία Πελέκη και ομόφωνα αποφάσισε να αποστείλει την υπόθεση στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Γιώργο Σανιδά προκειμένου να γνωμοδοτήσει εκείνος.

Καραμαν τζα Fuhrer είπε...

παραπαπά-παραπαπά παραπαπάρια!
xaxaxaxaxaxaxa

την καλύτερη "δήλωση" on-camera γι αυτό "το πράμα", την έχει κάνει η Δαμανάκη με εκείνο το ιστορικό "ωχ θεέ μου..."

Αν τελικά υπάρχει ανώτερη δύναμη, ευχαριστώ με όλη την ψυχή μου που "κάποια" δεν της μοιάζει.

Συζυγοκτόνος... παει πολύ!

Ανώνυμος είπε...

Αξια!!!

Ας της έρθει δίκιλο το σακκούλας, μαζί με τον πηλινο του τον κεσέ.

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα είναι καθαρά ορμονικό, όχι πολιτικό.

Η ύπαρξη υστέρας (μήτρας) είναι ένας παράγοντας στον οποίο οφείλεται η υστερία μαζί με την έλλειψη σεξ, την επί πολύ καιρό μη εγκυμοσύνη ή την απότομη διακοπήτης, και την μακρόχρονη χρονικά παρατεταμένη χρήση του δονητή.

Το θέμα είναι ορμονικό, έτσι, πρέπει να κληθεί γιατρός για να το αντιμετωπίσει. Στην ανάγκη, έστω και γκόμενος, έλεος πιά με τις μαλακίες!!!

Τι φταίμε εμείς και γιατί να την πρηρώσουμε; Δεν είναι δική μας δουλειά η γονιμοποίηση της γελάδας!

Ανώνυμος είπε...

Βρε παιδιά τι θα γίνει με αυτό το σούργελο την Παπαπαπαπαπαπαπαπα .
Το μόνο φάρμακο είναι δύο δισκία Δαμανακη-τίνη των 500mg ένα πρωί και ένα βράδυ πριν το φαγητό . Αμάν πια πως την αντέχουν στη Ν.Δ. ΄Ισως να της αρέσει να της λένε ΄΄ Μπράβο , δεν τον άφησες να πει κουβέντα ΄΄. Ο άντρας της πως την αντέχει???? Εκτός και έχει βαρύ χέρι .

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΛΕΚΗ;
ΠΕΛΕΚΗ;
ΠΕΛΕΚΗ;
ΠΕΛΕΚΗ;
ΠΕΛΕΚΗ;
ΠΕΛΕΚΗ;
ΠΕΛΕΚΗ;
ΠΕΛΕΚΗ;
ΖΑΧΑΡΕΑ;
ΖΑΧΑΡΕΑ;
ΖΑΧΑΡΕΑ;
ΖΑΧΑΡΕΑ;
ΖΑΧΑΡΕΑ;
ΖΑΧΑΡΕΑ;
ΖΑΧΑΡΕΑ;
ΖΑΧΑΡΕΑ;

εμείς όμως:

ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΑ
ΘΕΛΟΥΜΕ ΒΑΡΕΑ
ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΜΕ ΤΗ
ΜΑΡΑ ΖΑΧΑΡΕΑ !!!!!!!!!!


Stage Worker

Καραμαν τζα Fuhrer είπε...


Οι εκλογές μας έρχονται, αλλά τι μπαίνει πρώτα;