Ειδήσεις

10 Σεπ 2008

Σατανιστές έσφαξαν τέσσερις εφήβους και κατανάλωσαν κομμάτια από τα πτώματά τους

Πέντε 19χρονοι σπουδαστές και άλλοι τρεις ύποπτοι σατανιστές κατηγορούνται πως σκότωσαν με μαχαίρι τρία κορίτσια και ένα αγόρι ηλικίας 16-17 ετών και στη συνέχεια, αφού τα τεμάχισαν, έφαγαν κομμάτια από τα πτώματά τους, γράφει σήμερα η ρωσική εφημερίδα Κομσομόλσκαγια Πράβδα.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το ανατριχιαστικό περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή Γιάροσλαβ, σε απόσταση 300 χιλιομέτρων βόρεια της Μόσχας, σε ένα εξοχικό σπίτι όπου οι δράστες, παρέσυραν τα θύματά τους και τα κατέσφαξαν σύμφωνα με το τελετουργικό των σατανιστών, αφού προηγουμένως τα ανάγκασαν…
……….
Συνεχίζεται…

να καταναλώσουν αλκοόλ μέχρι να μεθύσουν.
Στη συνέχεια οι δράστες άναψαν φωτιά κάτω από ένα δέντρο όπου έφαγαν κομμάτια από τα νεκρά σώματα των θυμάτων τους, πάντα σύμφωνα με τη μακάβρια περιγραφή της εφημερίδας.
Μέσα στα αποκαΐδια οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ίχνη από το τριχωτό της κεφαλής των άτυχων εφήβων.
"Ο σατανάς θα με βοηθήσει να γλυτώσω από την ενοχή", δήλωσε στη διάρκεια των ανακρίσεων που ακολούθησαν, ένας από τους κατηγορούμενους, αναφέρει το δημοσίευμα της ρωσικής εφημερίδας. Σύμφωνα με την ίδια πηγή οι δράστες κατάφεραν στα θύματά τους "666 μαχαιριές", σύμφωνα με ένα σατανιστικό τελετουργικό.