Ειδήσεις

13 Σεπ 2008

Δεν πάει άλλο! Ρίχνουν λύματα στη θάλασσα



Μήνυμα αναγνώστη
…………
Κάποιοι τοπικοί άρχοντες του δήμου Δρυμαλιάς, σκέπτονται μόνο τις ψήφους που θα συγκεντρώσουν στις επόμενες δημοτικές εκλογές. Ίσως γι' αυτό δεν σήκωσαν ούτε… βλέφαρο, στο σοβαρότατο για τη δημόσια υγεία πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με τα βοθρολύματα που ρίχνονται στα Λιγαρίδια από ελεύθερο επαγγελματία και καταλήγουν στις παραλίες μας. Κύριε Δήμαρχε, ξέρετε, η ρύπανση της θάλασσας από λύματα είναι ιδιαίτερα εμφανής σε κλειστές παράκτιες ακτές και επηρεάζει άμεσα την υγεία, την αναψυχή, την αλιεία, τα οικοσυστήματα και την οικονομία.
Κύριε Δήμαρχε, εάν δεν είστε μέρος της λύσης τότε είστε και εσείς μέρος του προβλήματος.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πέμπτη, 11 Σεπτέμβριος 2008
Τί έγραψε ο τυπος και oι blogger για το κτίριο της Πανεπιστημίου 10 ..απόκτημα της οικογένειας Πελέκη


Ανθρώπινες αδυναμίες




Axiaplus




κουρδιστό πορτοκάλι: BOΗΘΕΙΑ! Φιλέτο 668 τ.μ στη Πανεπιστημίου 10 ...




Ελευθεροτυπία - Φιλέτο στην Πανεπιστημίου με μόνο ενδιαφερόμενο ...




sibilla - σίβυλλα: Οι δικαστές υπάρχουν μόνο για το λαουτζίκο; Από ...




TO ΠΑΡΟΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
PRESS-GR.blogspot.com: Τι λέει τώρα ο κ. Ζαγορίτης;




Αναρτήθηκε από Η αφίμωτη Φωνή της Αιτωλοακαρνανίας στις 6:48 π

Ανώνυμος είπε...

Φιλέτο στην Πανεπιστημίου με μόνο ενδιαφερόμενο τους συγγενείς Βουλγαράκη


Των ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΙΩΤΗ


Αλλη μια αγοραπωλησία στην οποία εμπλέκονται στενοί συγγενείς του υπουργού Ναυτιλίας Γ. Βουλγαράκη, αυτή τη φορά με ακίνητο-φιλέτο της Εθνικής Τράπεζας, αποκαλύπτει σήμερα η «Ε».


Η επένδυση αφορά το ακίνητο των 668 τ.μ. στον τρίτο όροφο στην οδό Πανεπιστημίου 10. Το ακίνητο αυτό ανήκε στην Εθνική Τράπεζα μέχρι το 2006, όταν με πλειστηριασμό αποφάσισε να το πουλήσει, δημοσιοποιώντας την πρόθεσή της σε τρεις εφημερίδες. Η Εθνική Τράπεζα, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε εκτιμήσει ότι η εύλογη αξία του συγκεκριμένου ακινήτου ήταν 1.700.000 ευρώ. Πρόκειται για το κτίριο πάνω από τον «Ζολώτα» και την Εθνική Τράπεζα, στη γωνία Βουκουρεστίου και Πανεπιστημίου. Στη διαγνωστική διαδικασία που πραγματοποιήθηκε προσήλθε μόνο ένας ενδιαφερόμενος! Πρόκειται για την ανώνυμη εταιρεία «ΔΑΛΚΑ Επενδύσεις Ακινήτων» (DALKA Real Estate Investments S.Α.), νεοσύστατη τότε, με μέλη του διοικητικού της συμβουλίου τους: Διονύσιο Πελέκη (πατέρα της συζύγου του κ. Βουλγαράκη), Χάιδω Πελέκη (μητέρα) και Δημήτριο Πελέκη (αδελφό τής κ. Αικ. Πελέκη). Ο πλειστηριασμός του ακινήτου της Εθνικής Τράπεζας ξεκίνησε από τα 2 εκατ. ευρώ. Η μοναδική μετέχουσα του διαγωνισμού, δηλαδή η εταιρεία ΔΑΛΚΑ, απέκτησε το ακίνητο αντί 2.025.000 ευρώ, εξασφαλίζοντας το τίμημα από δάνειο που συνήψε με άλλη τράπεζα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ακίνητο αυτό τώρα χρησιμοποιείται από την οικογένεια Πελέκη, ενώ όσοι πληροφορήθηκαν το νέο real estate, τώρα διερωτώνται πώς εμφανίστηκε στον πλειστηριασμό ενός τέτοιου κεντρικού και αξιόλογου ακινήτου μόνο ένας ενδιαφερόμενος. Σε ό,τι αφορά τη ΔΑΛΚΑ Α.Ε., όπως προκύπτει από το ΦΕΚ 7081 (της 10ης Ιουλίου 2006), η εταιρεία συνεστήθη με μετοχικό κεφάλαιο 60.000 ευρώ, με διάρκεια 100 χρόνια και με σκοπό την αγορά, πώληση, μίσθωση, διαχείριση ακινήτων, αλλά και τη συμμετοχή σε εταιρείες με παρεμφερή σκοπό. Στο ίδιο ΦΕΚ αναφέρεται ότι το καταστατικό της ΔΑΛΚΑ Α.Ε. καταρτίστηκε με πράξη της συμβολαιογράφου Αθηνών Κωσταντίνας Λάρδα-Ζαγορίτη, δηλαδή της συζύγου του γραμματέα της Ν.Δ. Λευτέρη Ζαγορίτη. Η τελευταία εμφανίζεται ως αναπληρώτρια της συμβολαιογράφου Αικατερίνης Πελέκη, συζύγου του κ. Βουλγαράκη.




ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 11/09/2008