Ειδήσεις

15 Σεπ 2008

Αντιδράσεις για την αύξηση των διοδίων από σήμερα τα μεσάνυχτα, στην Εθνική Οδό Αθηνών- Πατρών

Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αχαΐας όπως δήλωσε ο νομάρχης Δημήτρης Κατσικόπουλος «θα αντιδράσει σε αυτή την πρωτοφανή απόφαση και θα γίνει προσφυγή στα ελληνικά και ευρωπαϊκά δικαστήρια».
Ο κ. Κατσικόπουλος προσθέτει ότι «δεν είναι δυνατόν να πληρώνουν οι πολίτες για να σκοτώνονται, ούτε να δίνουν προκαταβολή στους εργολάβους για ένα έργο που... έπεται. Η ανακοίνωση για αύξηση των διοδίων προσβάλλει τους κατοίκους της Δυτικής Ελλάδας». Ανάλογη ήταν και η αντίδραση του δημάρχου των Πατρών, Ανδρέα Φούρα, που επισημαίνει ότι «η φτωχότερη περιοχή της χώρας από δυσπρόσιτη γίνεται παραμεθόρια. Οι κάτοικοι της Πάτρας, που είναι οι κύριοι χρήστες της διαδρομής, καλούνται να πληρώσουν για έναν δρόμο, πριν οι εργασίες κατασκευής του αρχίσουν. Πρόκειται για πρωτοφανή διάκριση εις βάρος ολόκληρης της Δυτικής Ελλάδας, η οποία πρέπει να ανακληθεί».
..................
Από την εφημερίδα "Τα Νέα"



1 σχόλια:

Καραμαν τζα Fuhrer είπε...

Ο καλύτερος εθνικός δρόμος! Γιατί να μην πάρουν κι εκείνοι μια αυξησούλα; Τα έξοδα παρακμιακής δήθεν "συντήρησης" αυξήθηκαν... Ασε που κοστίζει το ξέπλυμα από τα αίματα με τα τόσο συχνά δυστυχήματα που συμβαίνουν στο "πεδίο επιχειρηματικότητας" τους...

Α ρε γιαούρτια που χρειάζονται και δεν επαρκεί η εγχώρια παραγωγή μας...