Ειδήσεις

24 Σεπ 2008

Το «Άβατο» - Προς τις απανταχού γυναίκες της υδρογείου.

Μήνυμα αναγνώστη
……

Δοθείσης ευκαιρίας με τα τεκταινόμενα στο ΄΄Άγιον΄΄ Όρος μου ήρθε στο μυαλό εκείνο το ΄΄Άβατο΄΄.
Την προηγούμενη 30ετία είχαμε μια μεγάλη προσπάθεια από πλευράς Γυναικείων και Πολιτικών Οργανώσεων περί της Ισότητος των δύο Φύλλων. Με κατάληξη την αποδοχή της Πολιτείας και της Κοινωνίας Κυρίως, του επί 1000ετιών άδικου διαχωρισμού, επί των Κοινωνικοπολιτικών εκφάνσεων των Προφανών Δικαιωμάτων των Γυναικών.
Απορώ λοιπών οι τόσες Γυναικείες Οργανώσεις, Πολιτικά Κόμματα, διάφοροι Φορείς περί διάφορων Δικαιωμάτων κ.λ.π. πως και δεν είδαν!!! το Θέμα του ΄΄Άβατου΄΄.
Έχω δε και μια απορία, σε ποια άλλη Χώρα της EU και όχι μόνο, ισχύει αυτός ο Μεσαιωνικός Θεσμός, όπου Πολίτης της Ένωσης Αγορεύεται να εισέλθει σε τόσο Χερσαία Περιοχή!!!!!
……..
Συνεχίζεται…

Δηλαδή, Υπάρχει Νόμος Εθνικός ή Κοινοτικός που να Απαγορεύει την Είσοδο σε μια ΄΄Πολιτεία΄΄;
Επίσης απορώ με τις κατά καιρούς Γυναίκες Βουλευτές που για 10ετίες ολόκληρες δεν έχουν πάρει το Θέμα στα Χέρια τους, μερικές απ’ αυτές δε τις βλέπουμε Λαλίστατες στα κανάλια να Διαρρηγνύουν τα Ιμάτιά των Περί θεμάτων Ισότητας.
Εγώ λοιπόν Πιστεύω πως η Λύση Πρέπει να δοθεί τώρα.
Γνώρισα κάποτε σ’ ένα Νοσοκομείο μια Μητέρα που νοσηλεύονταν και είχε Παράπονο που δεν μπορούσε να δει το Παιδί της που ήταν στο Άγιο Όρος.
Σε αυτήν την Ιδιομορφία, για να μην πω τίποτε άλλο χειρότερο, κάποιοι ΄΄Έξυπνοι΄΄ Καρεκλοθήρες έχουν για
Επιχείρημα πως Ακριβώς αυτή η Απαγόρευση κάνει το ΄΄Άγιο΄΄ Όρος να έχει μια ΄΄Ειδική΄΄ Τουριστική
Φήμη. Μέχρι και ο Κάρολος της Αγγλίας και όχι μόνο, από Καιρού εις Καιρόν, εκεί την ΄΄Βρίσκει΄΄, που
λέει ο λόγος.
Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω τους επίσης Λαλίστατους Θεολόγους Καθηγητές Πανεπιστημίων και τους άλλους Επαγγελματίες της Θρησκείας, να μας εξηγήσουν την Βαθύτερη και Διαχρονική Έννοια αυτής της Αναίτιας Απαγόρευσης. Και επειδή ξέρω πως δεν πρόκειται να το κάνουν θα το κάνω εγώ, γιατί αν παρ’ ελπίδα ακούσετε αυτούς τους Σοφιστές να Επιχειρηματολογούν επί του Θέματος, απλώς θα βάλετε
τα Γέλια.
Και οι τρεις Μονοθεϊστικές Θρησκείες (Ιουδαϊσμός-Χριστιανισμός-Ισλαμισμός) σε Αγαστή Συμφωνία αρχής γινομένης από τον Ιουδαϊσμό και την Μυθολογία της Βίβλου, που ΠΛΗΡΩΣ Ενστερνίζονται και οι τρεις, η Γυναίκα στο πρόσωπο της Εύας, ΄΄Συγχρωτιζόμενη΄΄!!!! με τον Διάβολο, ΄΄Παρέσυρε΄΄ τον Αδάμ εις την Βρώσιν
του Απαγορευμένου (από ποιόν άραγε) καρπού της Γνώσης.
Αν λοιπόν-Δίκην Θαυμάτων-που οι Αγιορείτες πιστεύουν, Εμφανιστεί η Παναγία θα της Απαγορεύσουν την Είσοδο στο ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ;;;;
Και εν πάσει περιπτώσει εδώ και 1300 χρόνια, καμιά Πέτρα Σκανδάλου, που θεωρούν τις Γυναίκες, δεν έχει πατήσει το πόδι της στο ΄΄Άγιον΄΄ Όρος και έτσι εκεί πάνω όλα ΄΄Βαίνουσιν Καλώς΄΄ και Άνευ Σκανδάλων και Σκανδαλισμών, τρόπος του λέγειν δηλαδή,(όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να μάθει διαχρονικά ό,τι εγένετο όλα αυτά τα χρόνια, αρκεί να ανατρέξει σε πολλαπλές πηγές προς διασταύρωσιν των γεγονότων)._
Προτρέπω τις Γυναίκες Βουλευτές, και όχι μόνο, με προεξάρχουσα την Αρχηγού του Κοινοβουλευτικού Κόμματος ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, να διοργανώσουν μια Εκδρομή με Πούλμαν στο ΄΄Άγιον΄΄ Όρος, με πρόθεση να εισέλθουν, παρουσία Εισαγγελέως και Εκπροσώπων της EU, στο ΄΄ΆΒΑΤΟ΄΄, Κατασκηνώνοντας αν χρειασθεί.
Τότε θα δούμε ΄΄Πόσα Απίδια παίρνει ο Σάκκος΄΄, βάση ποίου Νόμου θα απαγορευτεί η Είσοδος σε Αρχηγό Πολιτικού Κόμματος, Βουλευτίνων και άλλων Γυναικών σε αυτή την τεράστια Χερσαία περιοχή της Ευρώπης.
………….
Γιάννης Στεφόπουλος