Ειδήσεις

19 Σεπ 2008

Δρομολόγια του… τρόμου λεωφορείων ΚΤΕΛ με μικρούς μαθητές

Η κάμερα του «Alpha» βρέθηκε στο Δημοτικό Σχολείο στα Ίσθμια Κορινθίας, την ώρα που οι μικροί μαθητές έφευγαν από το σχολείο και επιβιβαζόταν στα ναυλωμένα λεωφορεία του ΚΤΕΛ.
Κατά την διάρκεια της διαδρομής το λεωφορείο θύμιζε παιδότοπο.Οι μαθητές όλοι όρθιοι, χόρευαν, πάλευαν, έβαζαν τρικλοποδιές ο ένας στον άλλο, ενώ το λεωφορείο κινούταν στον παράδρομο της εθνικής.
Αυτά γίνονται κάθε μέρα, παραδέχονται οι οδηγοί των λεωφορείων, οι οποίοι όπως λένε, δεν μπορούν να κάνουν κάτι. Ή θα πρέπει να οδηγούν ή να τα προσέχουν.
Ο κίνδυνος είναι μεγάλος, καθώς σε ενδεχόμενη σύγκρουση κάθε παιδί που δεν φοράει ζώνη ζυγίζει 30 φορές το βάρος του. Η ασφάλεια των μαθητών επαφίεται στο φιλότιμο και τις φωνές των οδηγών. Τις περισσότερες φορές όμως οι μαθητές αγνοούν τις φωνές των οδηγών και μετατρέπουν το λεωφορείο σε παιδότοπο. Κάποιοι μαθητές μάλιστα δεν έχουν φορέσει ποτέ ζώνη.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλώς ορίσατε στο ελληνικό νέο δελχί.

ούτε καν εκεί δεν γινονται αυτά, αλλά που να περισσέψουν λεφτά? αν δεν τα φάνε οι τράπεζες τα τρώνε οι μετοχοι τους, δηλαδή οι παπάδες.