Ειδήσεις

10 Σεπ 2008

Στην φυλακή ο Ιάπωνας πρέσβης και η γυναίκα του ως ύποπτοι της δολοφονίας της κόρης τους

Το δρόμο για τη φυλακή θα πάρουν οι γονείς της 36χρονης που βρέθηκε νεκρή το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής στην τουαλέτα της έπαυλης της οικογένειάς στην Αμάρυνθο της Εύβοιας, μετά από σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή.
Οι δύο ηλικιωμένοι στις απολογίες τους αρνήθηκαν την ενοχή τους, ωστόσο οι αντιφάσεις στις οποίες υπέπεσαν αλλά και τα στοιχεία από την αστυνομική έρευνα δεν άφησαν περιθώρια σε ανακριτή και εισαγγελέα για αυτό και διέταξαν την προφυλάκισή τους.
.....
Συνεχίζεται...

Η Αστυνομία Χαλκίδας θεώρησε από την αρχή ύποπτους τους γονείς της νεκρής, αφού, όπως έγινε γνωστό, η μητέρα τηλεφώνησε σε οικογενειακό φίλο και ομολόγησε τη δολοφονία της κόρης της.


Η άτυχη γυναίκα είχε επισκεφθεί μαζί με την 3,5 ετών κόρη της τους γονείς της, ωστόσο παρά τις προσπάθειες του συντρόφου της και πατέρα του παιδιού να επικοινωνήσει μαζί τους, αυτό ήταν αδύνατο. Ο άνδρας ειδοποίησε την αστυνομία εκφράζοντας την ανησυχία του για την τύχη τους.


Οι υποψίες στράφηκαν στη μητέρα του θύματος, καθώς, όπως έγινε γνωστό, είχε πάει στο νοσοκομείο Κύμης ζητώντας εμπιστευτικά πιστοποιητικό θανάτου της κόρης της, ισχυριζόμενη πως σκοτώθηκε πέφτοντας από τη σκάλα.

Οι αστυνομικοί βρήκαν τη γυναίκα νεκρή μέσα σε μία από τις τουαλέτες της βίλας, τυλιγμένη σε σεντόνι και με τραύμα στο εσωτερικό του αριστερού χεριού στο ύψος του καρπού, χτυπήματα στην πλάτη και μώλωπες στη δεξιά πλευρά του προσώπου.

Οι αστυνομικοί που ερεύνησαν το σπίτι κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι δεν θα μπορούσε να έχει αυτοκτονήσει, ενώ και οι πρώτες εκτιμήσεις από την ιατροδικαστική εξέταση ενίσχυσαν την εκδοχή της εγκληματικής ενέργειας, καθώς βρέθηκαν ίχνη στραγγαλισμού.

Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο το κίνητρο της μητέρας να είναι η διεκδίκηση της επιμέλειας της εγγονής της, γεγονός που πιθανόν να προκάλεσε ρήξη με το θύμα.

Από: http://www.madata.gr/index.php?news=23891