Ειδήσεις

27 Σεπ 2008

Έγινε δέκα χρονών! Χρόνια πολλά!



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ακούγοντας τον πρωθυπουργό να γκαρίζει προς τα κομματόσκυλά του και να τους απειλεί ουσιαστικά με εκλογές ,αν ρήξουν την κυβέρνηση , σκέφτηκα κάτι ......
Λες ,να είναι ο λόγος που ουσιαστικά γαυγίζει για να υπερασπιστεί τον Ρουσσώ ,λες αυτό το πάθος να προέρχεται ....
Λες να αντικατέστησε ο αμόρφωτος ΘΒΡ τον χοντρο-Μεξικάνο στην καρδιά
του gay fat ακαταλληλότερου ;
Λες;

Ανώνυμος είπε...

«Ίδρυσε Κτηματομεσιτική Χρηματιστηριακή Εταιρεία με τον Ρουσσόπουλο»



Οι αποκαλύψεις των γερόντων για κοινές επιχειρήσεις του Θόδωρου Ρουσόπουλου με τον πνευματικό του, ηγούμενο Εφραίμ, έχουν προκαλέσει πονοκέφαλο στο Μέγαρο Μαξίμου, κάνοντας ακόμη πιο βαρύ το κλίμα για τον κυβερνητικό εκπρόσωπο.

Οι συντάκτες της επιστολής αποκαλύπτουν την ύπαρξη Κτηματομεσιτικής Χρηματιστηριακής Εταιρείας που «ίδρυσε ο ηγούμενος του Βατοπεδίου Εφραίμ μαζί με τον κ. Ρουσόπουλο υπουργό Επικρατείας όπου, όπως προσθέτουν, «έπαιρναν ρητές εντολές άνωθεν, αμφότεροι…».

Μάλιστα, καταγγέλλουν ότι ο κ. Εφραίμ κυνηγάει τον 80χρονο παπα-Γαβριήλ Σαντοριναίο, «που έφυγε κρυφά από τους Κύπριους και κρύφτηκε σε μια καλύβα στην Καψάλα, για να του πάρει μια πραγματεία που έγραψε για τις παράνομες δράσεις τους εντός και εκτός Αγίου Όρους», προκειμένου να μη δημοσιεύσει στον Τύπο τις κοινές επιχειρηματικές δραστηριότητες των κυρίων Εφραίμ και Ρουσόπουλου!