Ειδήσεις

30 Σεπ 2008

Διαγραφή Δαϊλάκη από τη ΝΔ;

Αναβρασμός στη ΝΔ και από την παρέμβαση του βουλευτή Δράμας Σταύρου Δαϊλάκη ο οποίος σε τηλεοπτική του εμφάνιση στο κανάλι «Extra» και πιο συγκεκριμένα στην εκπομπή «Αποκαλυπτικό Δελτίο» του Γιάννη Παπαγιάννη και τρεις μόλις ημέρες μετά το αυστηρό μήνυμα που έστειλε ο πρωθυπουργός στους αντάρτες της Νέας Δημοκρατίας από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής, ζήτησε την απομάκρυνση των στενότερων συνεργατών του Πρωθυπουργού και πιο συγκεκριμένα την παραίτηση του Θόδωρου Ρουσόπουλου, αλλά και του διευθυντή του πολιτικού γραφείου του πρωθυπουργού Γιάννη Αγγέλου, για το θέμα της Μονής Βατοπεδίου, ενώ σήμερα δήλωσε ότι είναι έτοιμος να υποβάλλει την παραίτησή του εάν του ζητηθεί.
Σε λίγη ώρα αναμένεται σύσκεψη των επιτελών του Πρωθυπουργού για την αντιμετώπιση του θέματος όπου θα αποφασιστεί η διαγραφή του ή όχι από τη Νέα Δημοκρατία.


1 σχόλια:

iliast είπε...

Μπράβο του! Αλλά είναι ακρίτας ο άνθρωπος. Δεν είναι επαγγελματίας βουλευτής. Ούτε από το κέντρο που δεν ξέρουν τι τους γίνεται πέρα από την Πελοπόννησο και την Αττική.