Ειδήσεις

5 Σεπ 2008

Κάποιες από τις απαντήσεις του Πέτρου Τατούλη σε σχόλια αναγνωστών του blog του

Εκατόν εβδομήντα δύο είναι τα σχόλια που έχουν δημοσιευτεί μέχρι στιγμής στο blog του
Πέτρου Τατούλη και αν λάβουμε υπόψιν μας ότι ο διαχειριστής της έχει ενερργοποιήσει το μετριασμό σχολίων καταλαβαίνουμε ότι η αναγνωσιμότητα της ανάρτησης
Η πολύτιμη διεθνής εμπειρία (απαντώντας στα επίμονα ερωτήματά σας), της περασμένης Τετάρτης είναι πολύ μεγάλη.

Σε κάποια από αυτά ο βουλευτής απαντάει...

Ο/Η Πέτρος Τατούλης είπε...
Ουδέποτε η κόρη μου και κανένα από τα τέσσερα παιδιά μου υπήρξαν διορισμένα σε κάποια θέση του δημόσιου ή του ευρύτερου δημόσιου τομέα. Ούτε για μια ημέρα. όλα τα υπόλοιπα φίλε ανώνυμε είναι παραμυθάκια από πολύ γνωστά παπαγαλάκια, τα οποία συμβουλεύω να είναι πολύ προσεκτικά εφεξής.
5 Σεπτέμβριος 2008 12:00 μμ

Ο/Η Πέτρος Τατούλης είπε...
Απαντώντας στην Αβερώφεια έκφραση περί μαντριού και λύκου, ποτέ δεν θεώρησα προσωπικά τον εαυτό μου πρόβατο. Άλλωστε, νομίζω ότι η σημερινή περίπτωση είναι διαφορετική. Τι γίνεται όταν ο λύκος έχει μπει στο μαντρί και απειλεί τα πρόβατα; Είτε κάθονται να τα φάει. Είτε μηχανεύονται σχέδια για να τον ξαπλώσουν κάτω. Είτε το βάζουν στο πόδια...Ο καθένας θα κριθει, όπως ααγαπούν διάφοροι κααι διάφορες να λένε τις τελευταίες ημέρες.
5 Σεπτέμβριος 2008 10:51 πμ

Ο/Η Πέτρος Τατούλης είπε...
Φίλε Ανώνυμε, δε θα σταθώ πουθενά αλλού, διότι σέβομαι απόλυτα τις απόψεις σου και τις θέσεις σου για τη ζωή. Η δημοσιογράφος στην οποία αναφέρθηκα είναι ΕΚΔΟΤΡΙΑ (όχι απλώς δημοσιογράφος) και ο σύζυγός της εισηγητής του ΒΑΣΙΚΟΥ ΜΕΤΟΧΟΥ , αυτή είναι η ουσία της παρέμβασής μου. άλλωστε, δεν καταφέρθηκα εναντίον της, ούτε θα ζητούσα ποτέ τη δική της αποχώρηση από το επάγγελμα που υπηρετεί με τόση επιτυχία.
4 Σεπτέμβριος 2008 1:47 μμ

Ο/Η Πέτρος Τατούλης είπε...
Όχι, είναι απολύτως ψευδές ότι η κόρη μου υπήρξε διορισμένη οπουδήποτε, είτε στην ΕΡΤ είτε σε οποιονδήποτε άλλο δημόσιο ή ημιδημόσιο φορέα. Είναι ένα από τα πολλά παραμύθια που διακινούν οι μισθοφόροι της πληρωμένης παραπληροφόρησης.

Type rest of the post here


1 σχόλια:

Unknown είπε...

Αισθάνθηκε "στο πετσί του" την ποιότητα των οπαδών της παράταξης της ΝΔ. Μέρες τώρα τον λοιδορούν, τον συκοφαντούν και του εκτοξεύουν απειλές προς εκφοβισμό του...

ΝΔ, υπόκοσμος...