Ειδήσεις

16 Σεπ 2008

Νέα ανάρτηση Τατούλη πριν από λίγο στο blog του - Στοιχηματίζω ότι αυτό το «χτύπημα» Τατούλη δε θα είναι αυτό που θα του κοστίσει διαγραφή από τη ΝΔ

Ο βουλευτής Αρκαδίας της ΝΔ είχε στείλει στις 12 Σεπτεμβρίου σε όλους τους αρχηγούς κομμάτων επιστολή, στην οποία ανέφερε ότι υπάρχει ευρωπαϊκή οδηγία που δίνει το πράσινο φως στην απρόσκοπτη πρόσβαση στην κρατική πληροφορία.
Η οδηγία αυτή αφορά το δικαίωμα των πολιτών να πληροφορούνται για κρατικές υποθέσεις και, σύμφωνα με τον Πέτρο Τατούλη, δεν εφαρμόζεται στην Ελλάδα.
Επανέρχεται λοιπόν με ανάρτηση στο ιστολόγιό του γράφοντας ότι "Πράγματι, η σχετική οδηγία έχει κυρωθεί, πλην όμως ουδέποτε έχει ουσιαστικά εφαρμοσθεί" και δίνοντας περισσότερες λεπτομέρειες.

Αν και η αποκάλυψη για τη συγκεκριμένη κοινοτική οδηγία που δεν εφαρμόζεται στην Ελλάδα είναι σημαντική, στοιχιματίζω ότι αυτό το «χτύπημα» Τατούλη δε θα είναι αυτό που θα του κοστίσει διαγραφή από το κόμμα.

Διαβάστε και:

Με διαγραφή θα ισοδυναμεί το επόμενο χτύπημα Τατούλη

Νέο «χτύπημα» Τατούλη – Ανακάλυψε ευρωπαϊκή οδηγία που επιτρέπει στους πολίτες πρόσβαση στην κρατική πληροφορία και δεν εφαρμόζεται στην Ελλάδα