Ειδήσεις

11 Σεπ 2008

Υπέρ της παραίτησης του Γιώργου Βουλγαράκη τάχθηκε μέσω του Αlpha 9,89 και ο πρώην υφυπουργός Υγείας, Θανάσης Γιαννόπουλος

Είπε ότι θα έπρεπε να διευκολύνει τον πρωθυπουργό, την παράταξη και τους οπαδούς της ΝΔ. Μάλιστα, ο κ.Γιαννόπουλος δεν δίστασε να τονίσει ότι υπάρχουν και τα σωφρονιστικά καταστήματα για όσους εμπλέκονται στην υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου, ακόμη κι αν είναι πολιτικοί.

2 σχόλια:

Καραμαν τζα Fuhrer είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Καραμαν τζα Fuhrer είπε...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Παρακαλούνται όσοι "κύριοι" υπουργοί της δήθεν δημοκρατίας ενδιαφέρονται, να κάνουν τις κρατήσεις τους εγκαίρως καθώς τα σωφρονιστικά ιδρύματα παρουσιάζουν μεγάλο βαθμό πληρότητας και αυτό χάρη στην σεμνή, ταπεινή και ηθική ΝΔ, αναμένεται σύντομα να επιδεινωθεί.

Εμείς από την πλευρά μας θα τηρήσουμε την δέσμευση "κάποιος θα πάει φυλακή και αυτός θα είναι πολιτικό πρόσωπο", αλλά θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Προηγείται το οικονομίας, ενώ εξαίρεση θα γίνει μόνο για τους φίλους εμπόρων ναρκωτικών που παρέχουν συμβουλευτικές υπηρεσίες στον Καραμανλή. Αυτοί θα πάνε δεύτεροι. Αμέσως μετά, τρίτος, όσοι χειραγωγούν την δικαιοσύνη και καταπατούν το Σύνταγμα. Αυτός θα γίνει δεκτός με ιδιαίτερες τιμές από τον συγκάτοικο του, τον βιαστή ομοφυλόφιλο που έχουμε επιλέξει αποκλειστικά για αυτόν.
Τέλος, με παπά συγκρατούμενο θα φιλοξενηθούν στους χώρους μας με δικά μας έξοδα οι καταπατητές του άρθρου 16. Τα Συντάγματα αναθεωρούνται μεν, αλλά δεν καταπατώνται γιατί αν το τολμήσεις σε παίρνει ο διάβολος.
Δεχόμαστε και ορθίους.

Είσαι υπουργός της νεοδημοκρατίας;
Οι φυλακές άνοιξαν και περιμένουν να σε φιλοξενήσουν!

Κάνε κράτηση, ΤΩΡΑ!!!

:-)