Ειδήσεις

26 Σεπ 2008

Nα τι μπορεί να κάνει ένα blog! Εν προκειμένω το Τaxalia - Τo N.1 BLOG ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ο Srgjan Kerim είναι ο ΑμερικανοΤουρκοΣκοπιανός, πρόεδρος της προηγούμενης, της 62ης Ολομέλειας-UN General Assembly-του Ο.Η.Ε..Στα πλαίσια των καθηκόντων του δέχθηκε στις 28 Αυγούστου, τον αρχιεπίσκοπο Οχρίδας και πάσης "Μακεδονίας" Στέφανο (θα τον θυμάστε από τις αλυτρωτικές του δηλώσεις στο Βατικανό).
Οι φωτογραφίες από την επίσκεψη πέρασαν στη βάση δεδομένων του Ο.Η.Ε. (όπου υπάρχουν 800.000 φωτογραφίες) από όπου τις αντλούν τα διεθνή Μ.Μ.Ε.
Η διεύθυνση είναι: http://www.unmultimedia.org/


Εκεί εντοπίσαμε τη φωτογραφία από την επίσκεψη Στέφανου στον Κερίμ, με τη λεζάντα που βλέπετε: "General Assembly President Meets Spiritual Leader of Macedonia" (ο πρόεδρος της Γ.Σ. δέχεται τον πνευματικό ηγέτη της Μακεδονίας).
Στείλαμε χθες το μεσημέρι, το οργισμένο e-mail,
...

τμήμα του οποίου βλέπετε) όπου τα "χώναμε" άγρια, υπενθυμίζοντάς τους τα γνωστά και κυρίως το θεσμικό ρόλο του Ο.Η.Ε. ο οποίος δεν μπορεί να μεροληπτεί απροκάλυπτα, υπέρ ενός υποψηφίου και ειδικά επειδή η καταγωγή του είναι Τουρκο"μακεδονική".
Τους συστήσαμε να είναι πιο προσεκτικοί.

Σε λιγότερο από μισή ώρα, πρωί, πρωί, ώρα Αμερικής, η λεζάντα άλλαξε! Και είναι αυτή:
.
Νομίζουμε ότι μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι. Όλοι μαζί θα βάλουμε στις θέση τους, όσους προσπαθούν να πλαστογραφήσουν την ιστορία.
Φυσικά, θα έχουμε και τους -ελάχιστους- γραφικούς ανθέλληνες -εντός Ελλάδας- απέναντί μας.
ΤΙΜΗ ΜΑΣ!!!!
.........