Ειδήσεις

10 Οκτ 2008

Φαρραί Αχαΐας: Έκανε κατάσχεση στο αυτοκίνητο του Δήμου επειδή την είχε απλήρωτη από τον Ιανουάριο του 2007!

Σε κατάσχεση περιουσιακού στοιχείου του Δήμου Φαρρών (ενός αυτοκινήτου) προχώρησε έπειτα από δικαστική απόφαση, μια υπάλληλος του Δήμου, η οποία παραμένει απλήρωτη από τον Ιανουάριο του 2007!
Πρόκειται για την Όλγα Ματσάγκα, η οποία μονιμοποιήθηκε στον Δήμο Φαρρών με το Διάταγμα Παυλόπουλου.
«Η υπάλληλος είναι διορισμένη με δυο αποφάσεις του ΑΣΕΠ. Υπάρχει υπουργική απόφαση που την έχει κατατάξει στη θέση της ο Δήμαρχος προσέφυγε στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών όπου έχασε τη δική όμως ο ίδιος επιμένει να θέλει να διώξει την υπάλληλο», σχολίασε ο δικηγόρος Άγγελος Πίγκας.
........
Συνεχίζεται...

Η υπάλληλος προσέφυγε στη Δικαιοσύνη και βγήκε απόφαση για καταβολή των μισθών. Εφόσον αυτό δεν συμβεί θα συνεχίσουν οι πλειστηριασμοί: «Εκτελέσαμε μια απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πατρών για δεδουλευμένους μισθούς που αρνιόταν ο Δήμαρχος να πληρώσει. Ο κ. Δήμαρχος έχει εξαντλήσει όλα τα ένδικα μέσα και απορρίφθηκαν όλες οι αιτήσεις αναστολής που έχει κάνει και αρνείται να πληρώσει. Το δικαστήριο υποχρέωσε κάθε μήνα να καταβάλλεται ο μισθός. Δεν γίνεται αυτό και προχωρήσαμε στην κατάσχεση, ενώ το ίδιο θα γίνει και στην συνέχεια αν συνεχίσει η ίδια ιστορία».
Το πρωί της Πέμπτης υπάρχει και νέα δίκη με την οποία η υπάλληλος ζητάει αποζημίωση ύψους 100.000 ευρώ για προσβολή της προσωπικότητας καθώς ο Δήμαρχος αρνείται να της δώσει αντικείμενο. «Έχει απευθυνθεί στο Υπουργείο, στην Περιφέρεια, όπου μπορεί και αφού έχει εκθέσει τις απόψεις του, όλοι του έχουνε πει, εφάρμοσε τις αποφάσεις. Απασχόλησέ την και πλήρωσέ την», συμπλήρωσε ο κ. Πίγκας.
Να σημειωθεί ότι ο Δήμαρχος Φαρρών, δεν θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο επί του θέματος.
……….
Από: http://www.patranews.gr/news.asp?ID=10677