Ειδήσεις

2 Οκτ 2008

24.09.2008 ΔΕΗ προς Καλύμνιους: Για επανασυνδέσεις να πηγαίνετε στη Ρόδο!

Όσο τρελό και να ακούγεται, είναι μια σκληρή πραγματικότητα, που αποκαλύπτει ότι οι γραφειοκράτες της Αθήνας ζούνε… σε άλλη χώρα. Ο βουλευτής (ΠΑΣΟΚ) Δωδεκανήσου κ. Ν. Ζωίδης έκανε την ερώτηση στη Βουλή ζητώντας να μάθει πώς θα εξυπηρετούνται οι Καλύμνιοι καταναλωτές μετά το κλείσιμο του πρακτορείου της ΔΕΗ στο νησί (φωτο) και πήρε την αμίμητη και ιστορική απάντηση: Να πληρώνουν το ρεύμα στην Κάλυμνο, αλλά για τις μεταβιβάσεις ρολογιών, επανασυνδέσεις κ.λπ., θα πηγαίνουν στη Ρόδο.
Έτσι και τόσο απλά βλέπει ο αρμόδιος υπουργός και τα σαΐνια στελέχη του υπουργείου το πρόβλημα της Καλύμνου (όπως και της Καρπάθου).
Είναι μέτρα της περιβόητης «Νησιωτικής Πολιτικής»;
………
Συνεχίζεται…

Ο κ. Καραμανλής, από την πρώτη στιγμή που πήρε την εξουσία, έδωσε το υπουργείο Αιγαίου στον κ. Αρ. Παυλίδη και το συμπλήρωσε με τον πομπώδη τίτλο: «Υπουργείο Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής», κάτι για το οποίο καυχιότανε χρόνια ο κ. Παυλίδης. Τώρα το ενοποίησε με το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας και έκανε έναν τίτλο-σιδηρόδρομο, για να εξυπηρετήσει, υποτίθεται, ακόμη περισσότερο τα νησιά μας.
Πλην όμως, δε φτάνει που χάσαμε τα πλοία, τώρα πρέπει να τρέχουμε και στη Ρόδο για τη ΔΕΗ. Τι σόι νησιωτική πολιτική είναι αυτή;
Πότε ξανάγινε τέτοιος «άθλος» τέτοιου μεγέθους;
Οι Καλύμνιοι να τρέχουν στη Ρόδο, για να μεταφέρουν το ρολόι της ΔΕΗ στο όνομα της κόρης που πάντρεψαν και της έδωσαν το σπίτι για προίκα;
………
Περισσότερα: http://www.argokalymnos.gr/news.php?subaction=showfull&id=1222248956&archive=&start_from=&ucat=30,52,53&