Ειδήσεις

24 Οκτ 2008

Γιώργος Καρατζαφέρης: Ο ΛΑ.Ο.Σ. δεν γίνεται κομπάρσος στην συζήτηση – οπερέτα - Η ομιλία του σήμερα (24.10.2008) στη Βουλή

H φυγομαχία της ΝΔ δημιουργεί μια προσπάθεια οπερετικής εμφάνισης του Κοινοβουλίου. Οπερετική μπορεί να είναι η εμφάνιση του Μαξίμου. Δεν επιτρέπεται σε κανέναν όμως να προσπαθεί να δώσει τέτοια χαρακτηριστικά στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.
Ο κ. Καραμανλής είναι φοβικός. Ετράπη εις φυγή. Και ετράπη εις φυγή γιατί φοβήθηκε τους δικούς του βουλευτές. Δεν έχει εμπιστοσύνη πλέον στη δική του Κοινοβουλευτική Ομάδα. Έπρεπε να είναι εδώ.
..
Συνεχίζεται…

Αντιλαμβανόμαστε και τον πανικό του και τον φόβο του. Δεν αντιλαμβανόμαστε όμως αυτήν την απείθεια προς το Κοινοβούλιο. Αντιλαμβάνεστε κι εσείς ως πρόεδρος του Σώματος ότι σήμερα θα ματαιοπονήσουμε. Ας πούμε ότι σήμερα ολοκληρώθηκε η ομιλία όλων. Ψηφίζουμε όλοι, σύσσωμοι 148.
Επομένως είναι ατελέσφορος η διαδικασία. Επομένως οδηγείται εκ των πραγμάτων σε ένα οπερετικό αποτέλεσμα.
Επιπλέον ο Υπουργός «τριπλέτα» της Κυβέρνησης ο κ. Παυλόπουλος άφησε εμφανή εχθές ίχνη για το τι θα ισχυριστεί. Ότι ατελέσφορος η διαδικασία η Προανακριτική άρα δεν μπορεί να επανέλθει το θέμα. Εμείς λοιπόν δεν θέλουμε να συμμετέχουμε στην προσπάθεια αυτή του κ. Καραμανλή να κάνει το Κοινοβούλιο οπερέτα.
Βεβαίως θα έλεγα, σε μια τέτοια κορυφαία ημέρα εις την εκκίνηση μιας τέτοιας κορυφαίας ημέρας για το Κοινοβούλιο, έπρεπε να παρίστανται όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί, να είναι παρόντες. Γιατί αν δεν είναι σε αυτήν την κορυφαία στιγμή πότε θα είναι; Εμείς λοιπόν δεν συμμετέχουμε σε αυτή την διάθεση του κ. Καραμανλή να κάνει οπερέτα την Βουλή.
Γνωρίζουμε το ατελέσφορο. Δεν θέλουμε να δώσουμε επιχειρήματα, έστω και σάπια, στον κ. Παυλόπουλο για να μην γίνει η Προανακριτική.
Ζητήσαμε πρώτοι Προανακριτική, χαρήκαμε που μας ακολούθησε το ΠΑΣΟΚ, που έχει τις ανάλογες ψήφους. Όμως εμείς θέλουμε να γίνει Προανακριτική και δεν θέλουμε να δώσουμε επιχειρήματα στους δειλούς να μην την κάνουν ποτέ. Κατόπιν αυτού εμείς δεν έχουμε καμία θέση μέσα εδώ και ας καταλάβει η Ν.Δ. ότι εμείς δεν θα συμπράξουμε στους σχεδιασμούς, στην στρατηγική για να αποκρούσουν την Προανακριτική Επιτροπή.
Αφήνω λοιπόν τον κ. Καραμανλή εις το σκότος της συνειδήσεως του, εις τον πανικό που τον διακατέχει και να ξέρει ότι κάποια ημέρα θα αναγκασθεί να έρθει εδώ σε αυτή την αίθουσα και να απολογηθεί ενώπιον του Ελληνικού λαού για όλα αυτά τα οποία πράττει εις βάρος του Κοινοβουλίου.

1 σχόλια:

Καραμαν τζα Fuhrer είπε...

Σιγά τη πριμαντόνα!

Χειρότερη παρωδία, μεγαλύτερο ρεζιλίκι για τη δημοκρατία και περισσότρη οπερέτα από την συμμετοχή ΝΑΖΙ κόμματος στη Βουλή των Ελλήνων δεν υπάρχει.

Οι εξηγήσεις, σε αυτό το βίντεο.