Ειδήσεις

20 Οκτ 2008

Φωτογραφίες από τις... σουίτες της Μονής Βατοπεδίου - 2

Μήνυμα αναγνώστη

..
Σας στέλνω αυτές τις φωτογραφίες από τους ξενώνες και τις περίφημες "σουίτες" της Μονής Βατοπαιδίου.
Επειδή το θέμα έχει παρατραβήξει σχετικά με την παραπληροφόρηση για τα παραπάνω, σας στέλνω τα 2 άρθρα που δημοσιεύτηκαν στο http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/ (λινκ:http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2008/10/blog-post_6669.html και http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2008/10/2.html ) από επισκέπτες της Μονής.
Ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει ποια είναι η αλήθεια.

Ευχαριστώ,
Δημήτρης Σωτηρόπουλος

Ρεπορτάζ-σοκ 2! Μπήκαμε στη...σουίτα της Μονής Βατοπαιδίου!
Συνέχεια των αποκαλύψεων, με φωτογραφίες-ντοκουμέντα που θα κάνουν πολλούς να ντρέπονται για τα ψέματά τους...

Ο ΜΥΘΟΣ 1:"Γνωρίστε το Βατοπέδιο μέσα από 4 αεροφωτογραφίες - δείτε το κελί του Ρουσόπουλου!"
Βαγγέλης Περρύς, εφημερίδα Πρώτο Θεμα,12 Οκτωβρίου 2008.



Η ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ για τον "δημοσιογράφο" Περρή και την παρέα του:ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ "κελί Ρουσόπουλου", όπως φαίνεται από τις έγχρωμες φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης του Google Earth (γιατί άραγε η εφημερίδα δημοσίευσε ασπρόμαυρες χαμηλής ανάλυσης;).Προφανώς, κάποιος εξυπνάκιας (για να μην πούμε κάτι άλλο), με στοιχειώδεις γνώσεις Photoshop, πρόσθεσε τη "σουίτα" έτσι ώστε να δημιουργηθούν εντυπώσεις.

Ο ΜΥΘΟΣ 2:"Αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση ήταν πως μέσα στο Βατοπέδι υπάρχουν σουίτες και κελιά. Τα κελιά είναι για να πηγαίνουν οι προσκυνητές και να βλέπουν μια εικόνα του Όρους και οι σουίτες είναι για τους μεγάλους επισκέπτες. Επίσης υπάρχουν τζακούζι στις σουίτες και νεροχύτες για τον απλό επισκέπτη. Υπάρχουν χρυσά και ασημένια μαχαιροπίρουνα. Υπάρχει το τζιπ το Cherokee για τις μετακινήσεις και από την άλλη τα γαϊδουράκια και οι περιπατητές με το σακίδιο".
Παπαδας, δημοσιογραφος (;).


Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ: Σας παρουσιάζουμε την διάσημη "σουίτα του Καρόλου" .
Όπως βλέπετε, η... πολυτέλεια και χλιδή ξεπερνάνε κάθε φαντασία! Το δωμάτιο διαθέτει προκλητικής αξίας κρεβάτι, παράθυρο, μπάνιο... τεραστίων διαστάσεων, καρέκλα, γραφείο, ξυλόσομπα και πορτατίφ!!! Αντίθετα, δεν διαθέτει τα...φτηνιάρικα τζακούζι, ασύρματο ίντερνετ, υπολογιστή, τηλεόραση plasma και χρυσά μαχαιροπίρουνα!

Εμείς, αφιερώνουμε τις παραπάνω φωτογραφίες σε όλους εκείνους τους λαλίστατους κατήγορους της Μόνης Βατοπαιδίου: δημοσιογράφους, πολιτικούς και λοιπούς μεγαλοκαρχαρίες. Τους προκαλούμε να επισκεφτούν τη Μονή για να διαπιστώσουν αυτή την "προκλητική πολυτέλεια" των ξενώνων και φυσικά, να δουν από κοντά τις περίφημες σουιτες!
Λυπούμαστε, αλλά το "κελί Ρουσόπουλου" προσωρινά δεν είναι διαθέσιμο, ίσως στην επόμενη έκδοση του Adobe Photoshop...

1 σχόλια:

Καραμαν τζα Fuhrer είπε...

Sorry but... ταλιμπανοφαφαριές...

40°18'50.72"Βόρεια
και
24°12'43.97"Ανατολικά.

Εχει δίκιο η εφημερίδα

Αεροφωτογραφία εδώ

και
RWV πλάγια όψη εδώ.

ΝΔταλιμπάνοι,
σόρυ που ερευνάμε ενώ εσείς απλώς... πιστεύετε. Σε αυτό ακριβώς είναι που διαφέρει διαφέρει η κριτική σκέψη από τον θρησκόληπτο ή τον πολιτικά θρησκόληπτο φανατισμό.