Ειδήσεις

9 Οκτ 2008

Αυτοβούλως εμφανίστηκε στον εισαγγελέα, ο επί χρόνια οδηγός του ηγούμενου Εφραίμ, μετά τις συγκλονιστικές του αποκαλύψεις στην τηλεόραση του «Alpha»

Αυτοβούλως εμφανίστηκε στον εισαγγελέα Ηλία Κολιούση, ο επί χρόνια οδηγός του ηγούμενου Εφραίμ και μάρτυρας κλειδί στην υπόθεση, μετά τις συγκλονιστικές του αποκαλύψεις στην τηλεόραση του «Alpha», για τις επισκέψεις του Εφραίμ σε Μαξίμου, γραφεία υπουργών και δημόσιες υπηρεσίες, για την ανταλλαγή της Βιστωνίδας.
Ο μάρτυρας εμφανίστηκε στον εισαγγελέα , καθώς όπως δήλωσε αμέσως μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης ο δικηγόρος του, δέχεται απειλές για τη ζωή του.



3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι τωρινό να χτυπάνε όλα τα κανάλια τον Καραμανλή! Ο Μπόμπολας θέλει το Δ'ΚΠΣ, ο Κοντομηνάς έχει ΈΞΙ κακουργήματα, ο Κυριακού ΕΝΑ , ο Βαρδινογιάννης δεν θέλει ανταγωνισμό στα διϋλιστήρια, ο Κουρής παίζει διπλό παιγνίδι.
Τον μόνο που έχει ο Καραμανλής είναι το λαό, που φαίνεται να κατάλαβε τη βρωμιά των καναλο-εκβιαστών.

Ανώνυμος είπε...

Τα "ρεπορτάζ" των τηλε-ηθοποιών του Μπομπολο-μέγκα, του Κυριακο-αντένα και του Κοντομηνάλφα μπορεί να ξέρουν τί χρώμα βρακί φοράει ο Αλογοσκούφης αλλά δεν πήραν χαμπάρι τί έκανε ο σύντροφός τους βουλευτής Καρχιμπάκης με τη μονή Τοπλού στη Σητεία.
ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΙΠΟΤΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
Είδες η ενημέρωση;
Στο δικό μου χωριό το λένε ξεφτίλα.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ γραμμή επικοινωνίας Γκαρχιμάκη - Ντερύκιου – Μπύρτσου έχει εγκαταστήσει ο Ψηλο-μηνάς στον ALPHA-ΤΖΑΝΕΛ.
EΞΙ κακουργήματα είναι πολλά για να τα καταπιεί ο νεόκοπος καναλάρχης, δίνοντας την ευκαιρία στους λακέδες του να κονομήσουν και στον Γκαρχιμάκη να ανέβει στην κομματική ιεραρχία.
‘Ολοι κερδισμένοι λοιπόν, και πάνω από όλους το αφεντικό.