Ειδήσεις

21 Οκτ 2008

Εσείς εκεί στον Alpha θα σταματήσετε επιτέλους να λασπολογείτε κατά του Αγίου Όρους;

Μήνυμα αναγνώστη
....
Εσείς εκεί στον Alpha θα σταματήσετε επιτέλους να λασπολογείτε κατά του Αγίου Όρους;
Λες και δεν έχετε άλλη δουλειά από το πρωί έως το βράδυ, ψάχνετε για να βρείτε τρωτά και να θίγετε υπολήψεις ανθρώπων που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους σε κάτι ανώτερο;
Έχετε πάει ποτέ στο Άγιο Όρος;
Ξέρετε πώς ζουν εκεί οι γέροντες;
Τότε γιατί μιλάτε;

EK:

  • Για "αυτούς εκεί στον Alpha" δεν ξέρω.
  • Για "εμάς εδώ στο StudioA-blog" ξέρω ότι δεν έχουμε πάει αλλά αν έπρεπε να έχουμε ταξιδέψει σε όλα τα μέρη για τα οποία κάνουμε ρεπορτάζ, δε θα κάναμε όύτε το 1/10 των ρεπορτάζ.
  • Για "εσάς εκεί... κι εγώ δεν ξέρω πού" ξέρω ότι η διαφορά μας είναι ότι εμείς δημοσιεύουμε αυτό, αυτό, και αυτό, ενώ εσείς όχι.

5 σχόλια:

Hellas-Orthodoxy είπε...

H αληθεια ειναι οτι το studioa δημοσιευει ολες τις αποψεις σχετικα με το Αγιο Ορος.Ομως,ο Αλφα-για τον οποιο λετε οτι δεν εχετε καμια σχεση,μα πώς ειναι δυνατον;-εχει λυσσαξει κυριολεκτικα,υβριζοντας και λοιδορωντας τη Μονη Βατοπαιδιου,τον ηγουμενο Εφραιμ και τον Χριστιανισμο γενικοτερα σε καθε ευκαιρια.

Και ειναι θεμιτο να μην εχεις παει καπου-ομως βρε παιδια-αναφερομαι στους δημοσιογραφους γενικα-αφου δεν εχετε παει και δεν τα χετε δει απο κοντα,γιατι τα λετε ολα με τοση σιγουρια;Λιγη αυτοσυγκρατηση ε βλαπτει...

EK είπε...

Δεν είπα ότι δεν έχουμε σχέση με τον Alpha.

Αλλά ότι δεν ξέρω τι γνωρίζει και αν έχει πάει στο Άγιο Όρος ο κάθε συνάδερφος δημοσιογράφος που κάνει ρεπορτάζ για το θέμα.
Όσο για τη θέση του Alpha, έτσι όπως την περιγράφεις
dim79, δε νομίζω ότι ισχύει για το κανάλι.

Ο Alpha άρχισε και οι άλλοι ακολούθησαν.

Με λιγότερα ρεπορτάζ αλλά με εξίσου σκληρή κριτική, ίσως και σκληρότερη, θα μου επιτρέψεις να σου πω, ως άτομο που βλέπει κάθε, μα κάθε βράδυ, όλα, μα όλα, τα δελτία ειδήσεων.

Για να μην πάμε μακριά, χθες, το Mega για παράδειγμα, ασχολήθηκε με Βατοπέδι και τις πολιτικές παραμέτρους, επιστολή και υπόμνημα Εφραίμ, Αρσένιου και άλλα σχετικά, έως τις 8:40, δηλαδή, σε όλο το δελτίο ειδήσεων και ο Alpha μόλις έως τις 8:18.

Hellas-Orthodoxy είπε...

Αγαπητε ek,δεν μπορω να ξερω ποσος χρονος αφιερωνεται ακριβως στα δελτια ειδησεων για το θεμα,καθως δεν τα παρακολουθω ποτε (προτιμω αλλου ειδους ενημερωση).Παντως,απ'οτι εχω διαβασει σε διαφορα ιστολογια κι απ'οτι μου εχουν πει γνωστοι,τα καναλια που πρωτοστατουν στον πολεμο εναντιον του Βατοπαιδιου ειναι ο Αλφα και το Μεγκα.Απο κοντα και ο Χατζηνικολαου,που ακολουθει δικη του-πολυ σκληρη-γραμμη.

Το οτι δημοσιευεις και την αλλη αποψη σε τιμα,μιας και δυστυχως,ακομα και στο χωρο των μπλογκς,εχουν επιβληθει πλεον στεγανα (δε χρειαζεται να πω σε ποια,καποιος που τα παρακολουθει καταλαβαινει).Θα ηθελα παντως να αντιμετωπισουμε το θεμα λιγο πιο ηρεμα,τουλαχιστον μεχρι να αποφανθει η δικαιοσυνη γι'αυτο.

Καραμαν τζα Fuhrer είπε...

Ε, δεν τρώγεστε μερικοί μερικοί. Το αποζητά η ψυχή σας το μπινελίκι, το τραβάει η καρδιά σας, δν ζεί χωρίς αυτό! Θέλω να "αγιάσω" και δεν με αφήνετε...

Το "άντε πηδήξου", σας καλύπτει ως απάντηση;

Εδώ κοντεύουν να μας πάρουν τα βρακιά μας και εσείς... ρε δεν πάτε, να ξεθολώσετε κιόλας;

Αντε μπράβο με τους απατεώνες σας πιά...

Hellas-Orthodoxy είπε...

Απο τι ακριβως σοκαριστηκες;Απο το "Οδοιπορικο στο Αγιο Ορος";Εμ βεβαια,δεν ειναι σα το κουτοχορτο που αναμασας συνεχως...και ειχαμε μια φαγουρα που μς βριζεις,τι να σου πω...πολυ μεγαλη...