Ειδήσεις

24 Οκτ 2008

Με μήνυση απάντησε ο Ρουσόπουλος στις αποκαλύψεις του ALPHA

Μήνυση και αγωγή κατά του ALPHA και προσωπικά των δημοσιογράφων Γιώργου Αυτιά, Γιώργου Βλάχου και Γιάννη Ντάσκα κατέθεσε σήμερα ο πρώην υπουργός Επικρατείας Θοδωρής Ρουσόπουλος.
Ο παραιτηθείς υπουργός καταφεύγει στην Δικαιοσύνη, χωρίς να εξηγεί επαρκώς τους λόγους για τους οποίους στρέφεται κατά του σταθμού και των τριών δημοσιογράφων, προφανώς ως απάντηση στις εδώ και δυο μήνες αποκαλύψεις του ALPHA για το ρόλο του στο σκάνδαλο του Βατοπεδίου, που τον οδήγησε τελικά σε παραίτηση.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα της Παρασκευής, αναφέρει: «Παραιτούμενος χθες ανέφερα, ότι ελεύθερος πια από τις δεσμεύσεις που απέρρεαν από τη θέση του εκπροσώπου της κυβέρνησης, θα υπερασπιστώ με κάθε νόμιμο μέσο τον εαυτό μου.
Προσφεύγω στην Δικαιοσύνη με κατάθεση μήνυσης και αγωγής προσωπικά κατά των δημοσιογράφων Γιώργου Αυτιά, Γιώργου Βλάχου και Γιάννη Ντάσκα, καθώς και του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA, για τα ψεύδη και τις αθλιότητες που συνέχισαν να εκτοξεύουν και σήμερα κατά του προσώπου μου.
Η ανοχή μου απέναντι στις συκοφαντίες τελείωσε».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλα σας εκανε.εχετε ξεφτυλισει καθε ιχνος δημοσιογραφικης δεοντολογιας. Εχετε γινει κιτρινιστες διασυρετε τους παντες και τα παντα χωρις στοιχεια ειστε εμπαθεις αξιοι ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΛΑΛΙΩΤΙΣΜΟΥ!ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ. Κανενας δεν σας εχρισε θεους!εσεις οπως και οι απλοι πολιτες οταν καθυβριzουν αλλους μηνυονται και συρονται στα δικαστηρια.Απο Ποτε ο δημοσιογραφικος κιτρινισμος και οι εφαρμοστες του ειναι Υπερανω των νομων και των ολων των αλλων?Κανονικα και η Εσηεα Αν Ειχαν ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ. ΑΙΣΧΟΣ ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ ΑΘΛΙΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ZΟΥΜΕ.ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΜΑZΕΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΗΡΕΜΙΣΕΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΜΑΣ. Δεν φανταzεστε ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΙΧΑΘΕΙ Ο ΝΟΗΜΩΝ ΚΟΣΜΟΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ .

Unknown είπε...

γελοιότητες...