Ειδήσεις

5 Οκτ 2008

Απάντηση Φώλια στο «Πρώτο Θέμα»: Οι εμπνευστές του δημοσιεύματος και οι θλιβεροί υπάλληλοί τους, ματαιοπονούν…

Αναφορικά με δημοσίευμα της κυριακάτικης εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Χρήστος Φώλιας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Στην πολιτική μπήκα ως επιτυχημένος επιχειρηματίας. Για μένα η πολιτική δεν υπήρξε ούτε λύση ανάγκης, ούτε όχημα πλουτισμού. Αποτέλεσε και αποτελεί χρέος προσφοράς στον τόπο μου και στους συμπολίτες μου των Γρεβενών και της Δυτικής Μακεδονίας.
Η δική μου διαδρομή είναι γνωστή και απολύτως διάφανη. Δυστυχώς δεν συνιστά έκπληξη πλέον το γεγονός ότι ορισμένοι μετέρχονται των πιο φτηνών μέσων για να δημιουργήσουν εντυπώσεις και να υπηρετήσουν ιδιοτελείς σκοπιμότητες. Είναι γνωστοί, άλλωστε, για «τον βίο και την πολιτεία τους».
Στοχοποιούν την οικογένειά μου, τη σύζυγό μου και τα παιδιά μου, επειδή ασχολούνται με την ανάπτυξη μιας μικρομεσαίας επιχείρησης, η οποία ουδέποτε πήρε και ούτε πρόκειται να πάρει έστω και ένα ευρώ κοινοτικών πόρων ή οιασδήποτε άλλης κρατικής επιχορήγησης. Θέτουν δήθεν ηθικά ζητήματα μέσα από κακόβουλους και παραπλανητικούς ισχυρισμούς.
Οι εμπνευστές του δημοσιεύματος και οι θλιβεροί υπάλληλοί τους, ματαιοπονούν. Δεν θα βρουν τίποτα «κάτω απ’ το χαλί». Όλα είναι στο φως. Όλα τα πραγματικά στοιχεία θα δημοσιευτούν στους ισολογισμούς της εταιρείας, σύμφωνα με το νόμο. Αν έχουν άλλη άποψη, ας την καταθέσουν στον εισαγγελέα.
Κατά συνέπεια, θέλω να καταστήσω απόλυτα σαφές πως ούτε δέχομαι πιέσεις, ούτε πρόκειται να υποταχθώ σε επιδιώξεις ξένες προς τα συμφέροντα της πατρίδας, του ελληνικού λαού και της παράταξης που υπηρετώ.
Και όσοι δεν το έχουν κατανοήσει αυτό όπως πρέπει μέχρι σήμερα, θα το καταλάβουν άμεσα».

5 σχόλια:

Καραμαν τζα Fuhrer είπε...


Δες το οικολογικά!
Προστάτεψε την πηγή!

Ναι στην σωστή χρήση των πόρων του χιούμορ, δεν είναι ανεξάντλητοι.


Να παραμείνει υπουργός γιατί με τις κατά καιρούς δηλώσεις τους μας διασκεδάζει. Όσο πιο σοβαρή η δήλωση, τόσο πιο ασυγκράτητο το γέλιο. Κανείς άλλος νεοδημοκράτης υπουργός δεν μας έχει προσφέρει τόσο διασκεδαστικές δηλώσεις. Ποιός ξεχνά τον "εισαγόμενο πληθωρισμό"; Το "τρώω πολύ ηλιέλαιο"; Το "41 μέτρα"; Η συνεισφορά του στη διασκέδασή μας, το πηγαίο χιούμορ του και η αστείρευτη πηγή w@^@#|ας που διαθέτει, αξίζουν ασυλίας και προστασίας.

Ταλέντο κληρονομικό και γεννημένο o Φώλιας.

Φώλιας,
the man,
the politician,
the minister,
the performer,
the entertainer,
the mine,
the resource
the ζουμ-ζούμ!

Φώλιας, an inexhaustible resource, an "one of a kind" comedian, a monumental bullshit generator!

Φώλια,
στο σκύλο,
τον... Ρα-τα-πλάν!

Ανώνυμος είπε...

Αν ήταν συκοφαντίες αυτά που γράφει το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ θα πρέπει να τους υποβάλεις μήνηση Δευτάρα πρωί πρωί.
Αυτό που απορώ είναι ότι οι φτωχολογιά στον Νομό σου είναι τόσο μ...... που σε έστειλαν στην Βουλή για να υπερασπίσεις τα συμφέροντά τους.
Δεν υπήρχε ένα φτωχαδάκι στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο εκεί;

Ανώνυμος είπε...

Μπήκες σαν επιτυχημένος και τείνεις να γίνεις Μεγιστάνας . Αν φας λιγάκι ηλιέλαιο ακόμα ποιος ξέρει μπορεί και να το πετύχεις

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 15 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΝΗ ΤΟΠΛΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ;
Μήπως έχει σχέση με το Έθνος – Πρώτο Θέμα και το συγκρότημα Μπόμπολα, μέτοχο στην βρετανική εταιρία που ανέλαβε την αξιοποίηση;;;;;
Με τα χίλια σπρώχνουν τον Καρχιμάκη οι 5 καναλο-εκβιαστές. Και τι κερδίζουν από αυτόν; Στηρίζει με κάθε τρόπο την επένδυση στο ΤΟΠΛΟΥ εδώ και πολλά χρονια. Ερωτήσεις στη βουλή, πιέσεις, μεσολαβήσεις.
Δεν αναρωτιεστε ΓΙΑΤΙ ο Καρχιμάκης μετά τις φωνές του για το Βουλγαράκη εριξε τους τόνους στο θεμα του Βατοπεδίου, ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ KAI ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ;;;;;;
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ.

Καραμαν τζα Fuhrer είπε...

Η υπομονή έχει και τα όριά της!
Για τον εμμονικό αυνάνα που έχε κατακλύσει το διαδίκυο με την μονή Τοπλού Μυριάμ Απλού, δείτε αυτό:

- - -

ΝΔ, ο μεσαίος ο μακρύτερος (πολιτικός χώρος).


Η Νέα Δημοκρατία είναι κόμμα του μεσαίου χώρου. Είναι κόμμα δημοκρατικών αρχών.
Και οι οργανωμένοι της δεν έχουν καμία σχέση με τους νεοναζί της χρυσής αυγής. Καμία.

Ουουουου... αμέ, ασφαλώς!
Φυσικά... Βέβαια.

Εμένα μου λες;;;