Ειδήσεις

20 Οκτ 2008

Συμμαχία Σταματήστε τον Πόλεμο - Και τώρα ανακαλύψαμε ότι οι μετανάστες κάνουνε δημόσιο στριπτήζ για να διευκολύνουν την αστυνομική έρευνα!!!

Ανακοίνωση Τύπου
Αθήνα 20/10/2008

Οι Πακιστανοί ασκούν το σπορ των απαγωγών μεταξύ τους…
Ο Κύπριος φοιτητής χτυπήθηκε από την ζαρντινιέρα….
Ο Αφγανός πρόσφυγας στον Αγ. Παντελεήμονα μάτωσε μόνος του το πρόσωπο του
Μετανάστες σκοτώνονται μονίμως από σφαίρες που εξοστρακίζονται στα κεφάλια τους
Και τώρα ανακαλύψαμε ότι οι μετανάστες κάνουνε δημόσιο στριπτήζ για να διευκολύνουν την αστυνομική έρευνα!!!

Τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στις εξηγήσεις των αστυνομικών οργάνων είναι ανατριχιαστικά και επικίνδυνα. Η φωτογραφική οφθαλμαπάτη όπως ισχυρίζονται οι αστυνομικοί αλλοιώνει το γεγονός ότι «λύθηκε το κορδόνι της φόρμας του όταν του είπαμε να ψάξουμε τις τσέπες του». Είναι ψέμα έτσι και αλλιώς για η φωτογραφία δείχνει ότι οι τσέπες είχαν ήδη γυρίσει ανάποδα!
Η σοβαρότητα τέτοιων γελοίων ισχυρισμών για τον ρατσιστικό εξευτελισμό του μετανάστη στην οδό Αναξαγόρα στις 7 Οκτώβρη προβάλλεται ως εκδοχή της άποψης των αστυνομικών που εμπλέκονται την ώρα που εξαγγέλλεται για πολλοστή φορά η διεξαγωγή έρευνας που ανατέθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση!
Την ίδια ώρα ο Προκόπης Παυλόπουλος πίνει στην υγειά των εντεταλμένων οργάνων της τάξης το αμίλητο νερό.
Το προκλητικό είναι ότι αυτά τα μέτρα αστυνόμευσης ασκούνται με βιαιότητα και βαναυσότητα που θυμίζει συμπεριφορά αποικιακής κατοχικής δύναμης όπως γίνεται στην Παλαιστίνη, στο Ιράκ, στο Αφγανιστάν: τσεκ πόϊντ και ξεγύμνωμα.
Απαιτούμε να σταματήσει το θεσμοποιημένο αστυνομικό πογκρόμ σε βάρος των προσφύγων και των μεταναστών που τους μετατρέπει σε αποδιοπομπαίους τράγους για τα αδιέξοδα της νεοφιλελεύθερης επιδρομής της κυβέρνησης σε βάρος των εργαζόμενων και της νεολαίας.
Το Σάββατο 18 Οκτώβρη χιλιάδες διαδηλωτές απαίτησαν να σταματήσει η κυβέρνηση να σπαταλάει εκατομμύρια για την επέκταση της βάσης της Σούδας και να ανοίξουν τα σύνορα για τα θύματα των πολέμων.
Οι μετανάστες και οι πρόσφυγες έχουν προβλήματα που τους τα προκάλεσε ο πόλεμος του Μπους και η φτώχεια που σπέρνουν οι πολυεθνικές και οι άπληστοι τραπεζίτες του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας στις χώρες τους. Η ελληνική κυβέρνηση αντί να στέλνει στρατό στο Κόσοβο, νοσοκομειακή μονάδα στην Καμπούλ και φρεγάτες για να κυνηγήσουν δήθεν τους πειρατές της Σομαλίας ας τα δώσει για μια καλύτερη ζωή για τους πρόσφυγες, για φαγητό, στέγη, εκπαίδευση.
Είναι ώρα η Νομαρχία, οι Δήμοι, τα συνδικάτα και οι φοιτητικοί σύλλογοι να αναλάβουν τέτοιες πρωτοβουλίες αλληλεγγύης αλλά και για να μην αφήσουμε την αστυνομία να εξευτελίζει βάναυσα τους μετανάστες.

....\