Ειδήσεις

17 Οκτ 2008

Μόλις τώρα βγήκε ο Καρατζαφέρης από την Ευελπίδων όπου κατέθεσε μήνυση κατά του Σανιδά - Έβαλε μάρτυρα τον Καραμανλή!

Μήνυση για εσχάτη προδοσία σύμφωνα με το άρθρο 134 του Συντάγματος, κατέθεσε πριν από λιγο ο Γιώργος Καρατζαφέρης στη Βουλή.
Γιατί όπως είπε, ο σφετερισμός αρμοδιοτήτων της Βουλής είναι εσχάτη προδοσία. Επίσης μήνυση για παράβαση καθήκοντος κατέθεσε για τον κύριο Χατζηγάκη γιατί δεν έλεγξε τον κύριο Σανιδά.
Και έβαλε και μάρτυρα τον πρωθυπουργό!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εκεί μα κατάντησαν οι αλήτες.

Να "υπερασπίζονται" την Δημοκρατία μας οι... χουντικοί και οι νεοναζί.

Καραμαν τζα Fuhrer είπε...


Αισθάνθηκα χαράν μεγάλην…


του snb

Γνώρισα τον Γιάννη πριν πολλά χρόνια και ευθύς εξαρχής, μου ενέπνευσε με την προσωπικότητά του εκτίμηση, φιλικά αισθήματα και σεβασμό.

Ήταν τότε που είχε μόλις λίγο πριν αγοράσει τον TOP FM (πρώτ' απ' όλα, πάνω απ' όλα, δίφραγκα!) και τον είχε μετονομάσει σε POP FM (άααου!). Ήταν επίσης τότε που είχε φέρει το άλλο ταχύπλοο στη μαρίνα όπου και τον είχα επισκεφτεί. Από αυτό θυμάμαι το πάθος του με τον POP FM τότε, το λευκό στο σκάφος και τις κασέτες με τα non-stop του pop fm που έπαιζαν συνέχεια. Πολύ καλός ήχος ακόμα και από τα αδιάβροχα ηχεία δεξιά και αριστερά στους μπουλμέδες, με απόσταση μεταξύ τους τα δύο περίπου μέτρα. Μέσα στο σκάφος, μπαίνοντας δεξιά, σε ένα μεγάλο ράφι όλα τα στερεοφωνικά και τα amateur-ικά του. Εκτός δηλαδή από τα του σκάφους και ένας σταθμός ασυρμάτου διότι ο Γιάννης είναι αδειούχος ραδιοερασιτέχνης.

Ήταν επίσης την ίδια εποχή, που ενώ ο δεξιός μπαμπάς έκοβε κάθε λίγο επιταγές και γέμιζε τσάντες για τον δικηγόρο του Μητσοτα-cake-ου που με τη σειρά του τα πήγαινε ως μαύρα χρήματα «κάπου», ο Γιάννης αγανακτούσε όχι μόνο για οικονομικούς λόγους αλλά κυρίως διότι ο Γιάννης είναι άνθρωπος με αυτοσεβασμό, με ηθικές αρχές και αξίες, με εντιμότητα και χωρίς τίποτα να φοβηθεί. Ο Γιάννης μεσολάβησε - με κάποια οξύτητα ομολογουμένως – στον μπαμπά για να σταματήσει αυτή η οικονομική αιμορραγία. Ο Γιάννης επαναστάτησε στην πίεση για μαύρο πολιτικό χρήμα. Χάρις στον Γιάννη σταμάτησαν όλα αυτά.

Λίγο καιρό αργότερα, όταν η γραμματέας του μπαμπά τα έβγαλε όλα στη φόρα, ο προαναφερόμενος δικηγόρος «έλαβε και τον Πούλον τον Κομματικόν» από τον Συνασπισμό που τότε «ανήκε».

Φανταστείτε φίλοι, Ω, ποίαν χαράν μεγάλην αισθάνθηκα, ποία αγαλλίαση με κατέλαβε κατακλύζοντας με, όταν ο δικηγόρος αυτός, ο «λαβών τας επιταγάς», το μαύρο πολιτικό χρήμα και Τον Πούλον του τότε Συνασπισμού, εμφανίστηκε ξανά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Τ/Ο σταθμού... περι πολιτικής ηθικολογώντας!

Τελικά η γη δεν γυρίζει απλώς, εντελώς «καπάκι» έρχεται η πουτάνα!
Μόνο που εμείς, οι Πολίτες, δεν πίνουμε της Λήθης το Νερό.
Tους καλούς, αλλά και τις πουτάνες, δεν τους ξεχνάμε.