Ειδήσεις

17 Οκτ 2008

Θα κάνουν μήνυση στον Αβραμόπουλο για τα κλειστά κρεβάτια των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας

Σε μία επεισοδιακή συνεδρίαση το ΔΣ της ΕΙΝΑΠ αποφάσισε να καταθέσει στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου μήνυση κατά του Υπουργού Υγείας κ. Αβραμόπουλου για τα κλειστά κρεβάτια Μονάδων Εντατικής Θεραπείας και τους θανάτους που συνεπάγονται, για τις κλειστές χειρουργικές αίθουσες και γενικότερα για την κατάρρευση του συστήματος υγείας και τις επιπτώσεις που έχει στη ζωή και την υγεία των πολιτών.

2 σχόλια:

Καραμαν τζα Fuhrer είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Καραμαν τζα Fuhrer είπε...

Τελικά θα γίνει προεκλογικό σύνθημα για την ΝΔ: "άλλος για κακούργημα".

Για δείτε ρε παιδιά κάτι "άνθρωποι" που θέλανε να μας βάλουν κανόνες συμπεριφοράς και λογοκρισία στο σπίτι μας, στο ίντερνετ.

Φίλοι εμπόρων ναρκωτικών σύμβουλοι πρωθυπουργού, επαγγελματίες ψεύτες, θρησκόληπτοι ταλιμπάνοι, διακορευτές της παιδείας, πυρπολητές των δασών, βασανιστές των αθώων πολιτών, ύποπτοι κακουργημάτων, καταχραστές και υπεξαιρετες δημόσιας περιουσίας, πολιτιστικοί "γκόμενοι", καταπατητές του Συντάγματος και των νόμων, δειλοί φυγόποινοι και φυγόμαχοι, ριψάσπιδες των υποκλοπών, νοθευτές ψηφοφοριών, εξαγοραστές ψήφων, εκβιαστές δημοσίων λειτουργών, αναξιοπρεπή "βουλευτικά" σκουλίκια, ηλίθιοι γκεμπελίσκοι... απ' όλα έχει το μαγαζάκι του κατάλληλου κωμικού.

Αν αρχίσουμε, ποτέ δεν θα τελειώνει η λίστα...

Νέα Δημοκρατία,
Σκέτος Υπόκοσμος!