Ειδήσεις

10 Οκτ 2008

"Κίτρινη" κάρτα από τον ΟΗΕ στη χώρα μας για το πρωτόκολλο του Κιότο

Η αρμόδια επιτροπή του ΟΗΕ ζήτησε συμπληρωματικά στοιχεία από το ΥΠΕΧΩΔΕ ώστε να κρίνει αν εφαρμόζεται σωστά η περιβαλλοντική πολιτική στη χώρα μας.

1 σχόλια:

Καραμαν τζα Fuhrer είπε...


«Εκτός από αυθαιρετούχος, είμαι και βρωμιάρης»


ΠΗΓΗ: Associated Press.
Ελεύθερη απόδοση: SNB, bloopers

«Εκτός από αυθαιρετούχος, είμαι και βρωμιάρης» φαίνεται να δηλώνει έμπρακτα ο Ελληνας Υπουργός της Βρωμιάς του Περιβάλλοντος, ο οποίος όπως αποκαλύπτεται μετά από συνέντευξη άλλου συμβρωμιάρη, φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον επίσης συναρμόδιο και ομόλογο Πολωνό κρατικό Βρωμιάρη, να καθυστερήσουν την ολοκλήρωση της Ευρωπαϊκής αγοράς βιομηχανικών ρύπων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τέσσερις Βρωμιάρηδες Υπουργοί τεσσάρων βρωμιάρικων κρατών του πρώην ανατολικού μπλόκ, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα με τον Βρωμιάρη Σαρακατσάνο, φαίνεται να συμπορεύονται στην κατεύθυνση του έμπρακτου σαμποτάζ της Ευρωπαϊκής κατεύθυνσης και συναποφάσεων όπως και της διεθνούς συνθήκης του Κιότο για την οποία γράφουν εντελώς στα αμελέτητά τους το ότι σαν κράτος έχουμε συνυπογράψει και θα εκτεθούμε (ξανά).

Με βάση πάντως κάποιες άλλες ανεξακρίβωτες ακόμα πληροφορίες, οι Βρωμιάρηδες Υπουργοί της Βρώμας, συμφώνησαν εκτός των άλλων, να κάνουν μπάνιο μόνο μια φορά κάθε τρείς μήνες και να λούζονται μόνο κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα επειδή η Βρώμα και η Δυσωδία που λέγεται ότι θα εκπέμπουν και θα διασκορπίζουν, είναι βλάχοσαρακατσάνικη παράδοση, αίτιο και πηγή της Εθνικής μας Υπερηφάνειας, η οποία θα πρέπει να προστατευτεί και να διατηρηθεί, βρωμίζοντας και βρομώντας τα πάντα με την αυτών μεγαλειότητας Υπουργική τους δυσωδία, στους αιώνας των αιώνων.

Για λόγους επιστημονικούς, δεν θα βάλουμε φωτογραφία του Βρωμιάρη Περιβάλλοντος επειδή δεν έχει ακόμα τεκμηριωθεί και δεν έχει αποδειχτεί επιστημονικά, ότι αν το κάνουμε, δεν θα βρωμοκοπήσει ο εικονιζόμενος Υπουργικός Βρωμιάρης σε ολόκληρο το ιστολόγιο. Πούφ!