Ειδήσεις

22 Οκτ 2008

Καρατζαφέρης: Ο Ρουσόπουλος όταν διαπίστωσε ότι η πιθανότητα να πάει στον Κορυδαλλό έβαλε στη… σέντρα τον Καραμανλή

Ονόμασε «εξαπτέρυγον του συστήματος Ρουσόπουλου» το δημοσιογράφο Βασίλη Χιώτη ο οποίος έγραψε στην εφημερίδα «Το Βήμα» ότι ο Καραμανλής και ο Ρουσόπουλος (και οι δύο μαζί) πληρώνουν το τίμημα λάθος τακτικής.
Με αυτόν τον τρόπο, υποστήριξε ο Γιώργςο Καρατζαφέρης, ο Ρουσόπουλος προσπαθεί να βάλει στο «κάδρο» της ευθύνης και τον πρωθυπουργό.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δύο μεγάλες εκπλήξεις και δύο αναμενόμενα κατακάθια από τη χθεσινή βουλή.
-Έκπληξη πρώτη, η φοβερή σε περιεχόμενο και εκφραστική δεινότητα ομιλία του Ρουσόπουλου άφησε άφωνους τους πάντες (όχι μόνο τους 300 αλλά και όλους τους τηλεθεατές)
-Έκπληξη δεύτερη, η μετριότατη ομιλία του πολυδιαφημισμένου καθηγηταρά Μπέννυ, που ήταν διαφήμιση του ξύλινου λόγου της δεκαετίας του 80, η απόλυτη βαρεμάρα.
-Αναμενόμενο κατακάθι πρώτο, ο Γιωργάκης που εκτός από το ότι δεν ξέρει ούτε να διαβάζει τους λόγους που του γράφουν, ήταν και εξαιρετικά υποτονικός στην έκφραση (μήπως έχει αναιμία, ή πρόβλημα με τα αιμοπετάλια, να το κυτάξει επειγόντως).
-Αναμενόμενο κατακάθι δεύτερο, ο έτερος Γιωργάκης ο Καρατζαφέρης, η αμετροέπεια και η εξυπναδίστικες ατάκες του οποίου απευθείνονταν σε παντελώς αγράμματους, κάτι μεταξύ Στάθη Ψάλτη και αρκούδας!

Καραμαν τζα Fuhrer είπε...

Νέα Δημοκρατία,

προδοτική διακυβέρνηση,
κακουργηματικού χαρακτήρα.