Ειδήσεις

25 Οκτ 2008

Σχετικά με την αγωγή και τη μήνυση Ρουσόπουλου, θα πρέπει να αλλάξει ο νόμος περί προσβολής προσωπικότητας

Μήνυμα αναγνώστη
.
Σχετικά με την μήνυση Ρουσόπουλου κάποτε θα πρέπει να αλλάξει αυτός ο αστείος νόμος περί προσβολής κλπ.
Είναι καθαρά παραβίαση της ελευθερίας του λόγου.
Αν κάτσεις και δεις π.χ. "John Stewart και D.Letterman Show", όπως και αλλά σόου στην Αμερική και την Βρετανία και ίσχυε η κουλτούρα και ο νόμος των Ελλήνων θα τους έκαναν μήνυση ανά ένα λεπτό. Θα πρέπει να αλλάξει ο νόμος περί προσβολής προσωπικότητας γιατί προσβάλει την προσωπικότητα των λίγων Ελλήνων που σκέφτονται θετικά.
Είναι γραφικότητα και θυμίζει ότι σε κάποιους Έλληνες έχει μείνει το τουρκικό DNA του τσαμπουκά και του εκφοβισμού.

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο αγαπητος κυριος παρελειψε τεχνιεντος να σας πει οτι οι συγκεκριμενες εκπομπες χαρακτηριzονται σατυρικες ειδικα του τzων στιουρτ και προβαλοΝται μετα της 11 το βραδι. επισης ο αγαπητος κυριος θα επρεπε να διαβασει το νομικο πλαισιο αναφορικα με την συκοφαντιση και δυσφημιση που ισχυει στην αμερικη καθως επισης το ηθικο και δεοντολογικο δημοσιογραφικο πλαισιο που περιβαλει χαρακτηριzει και εφαρμοzετε απο τους ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ. Αρκετα με την παραπληροφοριση ελεος πια σαυτη τη χωρα .Τελος ο κατα τα αλλα συμπαθεις κυριος ας παρακολουθησει τα δελτια ειδησεων της χωρας στην οποια αναφερετε και μετα ας τα συγκρινει με τα Ελλινικα Τσιρκα των 8!εκτος απο την ΝΕΤ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. Επισης θα ηθελα να πω οτι δυστηχως με την σταση του σταθμου σας επιβεβαιωνετε το ποσο Ισχυρος ειναι ο Ρουσοπουλος .Στο δελτιο το σημερινο των 8 το επιβεβαιωσατε περιτρανα οταν βγαλατε τον Κο Αυτια στο ρολο του ΝΙΚΟΥ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟ ΒΕΡΥΚΙΟ ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΒΕΓΓΟΥ. Αληθεια γιατι δεν παιξατε το περιφημο αποσπασμα απο την εκπομπη του Κου Αυτια με το Κο ΒΛΑΧΟ ΚΑΙ ΤΟ Κο Ντασκα που διαπομπευαν και γελιοπιουσαν το Κο Ρουσοπουλο?Μετα τολματε και μιλατε στο ονομα της αληθειας?Δε βιαzομαστε θα περιμενουμε να διαπυστωσουμε τα γεγονοτα μεσα απο την δικαιοσυνη κυριοι...Εσεις χασατε καθε αξιοπιστια.Ευχαριστω για τη φιλοξενια

Καραμαν τζα Fuhrer είπε...

Αγαπητέ φίλε, κατ' αρχή το μπλόγκ δεν είναι ο "σταθμός", το κανάλι.
Αν απευθύνεσαι στο κανάλι, καλύτερα να πας να τα γράψεις στο www.alphatv.gr, όχι σε έναν-δυο απλούς εργαζόμενους, μάλιστα δε, με μεράκι.

Σε ότι αφορά στην παρουσία ορισμένων "σταρ" δεν θα διαφωνήσω, πλην όμως δεν πρόκειται περί αυτού, αλλά περί της ελευθερίας του λόγου και του τύπου. Αφού σου αρέσει τόσο ο ΣΚΑΙ, θα έχεις υποψη σου την ρήση toy Πάσχου Μανδραβέλη όταν μετέφρασε την απάντηση Αμερικανού δικαστή σε αξιωματούχο μυστικής υπηρεσίας των ΗΠΑ επί ψυχροπολεμικής περιόδου, ο οποίος ζητούσε επιτακτικά τον περιορισμό της ελευθερίας του τύπου.

Η απάντηση λοιπόν του Αμερικανού δικαστή ήταν:
"The first amendment in our constitution, protects the freedom of the press. Which of those words, you do not understand?"
Ακριβώς περί αυτού πρόκειται.


Ακόμα, μην συγχέεις την αξιοπιστία με την αισθητική και την παρουσία. Αξιοπιστία έχουν κερδισει, αλλού είναι το παθητικό.

Τώρα για την ΝΕΤ, αφού σου αρέσουν οι αναγνώσεις δελτίων τύπου και το "ιερό έργο" την βάρδιας στη σύνταξη της τηλεόρασης, δικαίωμά σου... βίτσια είναι αυτά, it's a free country. Θα σε παρακαλέσω όμως να διαμαρτύρεσαι MONO για όσα ΕΣΥ βλέπεις και όχι για όσα θα μπορώ να δω ΕΓΩ. Κατανοητόν;

Μην ξεχνάς ακόμα ότι σε σχέση με την ΕΡΤ ου τόσο θαυμάζεις, ότι το πνεύμα τους είναι οι Αρχές ενημερώνουν τους πολίτες». Ακουσέ το.

Να χαίρονται και τους σκατοσωλήνες τους, αυτούς "με τον ελαστικό δακτύλιο" για να μην τρέχουν τα ζουμιά.

Ανώνυμος είπε...

μάθε και λίγη ορθογραφία ρε παιδί μου, μας έβγαλες τα μάτια! Αμάν!

Καραμαν τζα Fuhrer είπε...

Μην τον παρεξηγείς φίλε, είναι των μη τυπικών, μη κρατικών, μη κερδοσκοπικών, μη χέσω κωλε-γίων του μη χέσω υπουργείου του Στυλιανίδη.

Unknown είπε...

χαχαχαχα

Ωραίος ο πρώτος πάνω-πάνω!

Θόδωρα εσύ; Από την ορθογραφία σε κατάλαβα ρε μπαγάσα... ¨Ολοι σας (οι ΝΔκράτες με σοβαρά πτυχία και βαθιά ακαδημαϊκή παιδεία!

χαχαχαχα

εδώ ορθογραφία δεν ξέρετε, δημοκρατία θέλετε να διδάξετε. Κόπανοι!

χαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Ω ΠΑΜΜΕΓΙΣΤΟΙ,

ΔΙΔΑΞΕΤΕ ΣΤΟ ΦΤΩΧΟ ΛΑΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Ω ΦΟΒΕΡΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ,

ΤΑΠΕΙΝΑ ΠΡΟΣΕΡΧΟΜΕΘΑ ΝΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΛΑΜΨΗΣ ΣΑΣ

ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ....

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι τίποτα τα νέα αφεντικά του άλφα τα γερμανάκια δεν γουστάρουν Καραμανλή κι ας τους έδωσε και τον οτε από κει και πέρα όταν βάζετε e-mail στην εκπομπή να έχετε και τον κόλο να διαβάζετε τα μηνύματα όσο καυστικά κι αν είναι αλλιώς είναι κοροϊδία

Καραμαν τζα Fuhrer είπε...

...ενώ εσύ που έχεις δύο κώλους, σκέφτεσαι καλύτερα. Δεξιόλιθε!

Ανώνυμος είπε...

πολύ ωραία απάντηση και με περιεχόμενο ας το πω κι αλλιώς μήπως το καταλάβετε αν έχετε αρχίδια δημοσιεύεστε όλα τα e-mai που σας στέλνουν στην εκπομπή και τότε να δούμε. αλλά κάπου έχετε και δίκιο είστε υπό γερμανική κατοχή άντε ωρέ καλή λευτεριά

EK είπε...

Στην εκπομπή διαβάσαμε πολλά e-mail αλλά όχι όλα γιατί αν το κάναμε αυτό δε θα μας έφταναν και οι τέσσερεις ώρες της.
Μην ξεχνάτε ότι υπάρχουν και τα τηλεφωνικά μηνύματα και αυτά μέσω fax.

Πάντως, αναφέραμε πολλές φορές ότι πολλά μηνύματα τηλεθεατών ήταν υβριστικά.

Το να τα διαβάζουμε ένα, ένα χωριστά δε θα πρόσθετε κάτι.

Δείτε εδώ.

Ποια από τα σχόλια προσθέτουν κάτι στη συζήτηση;

Ελάχιστα σε σχέση με τα απλώς υβριστικά.

Ε, λοιπόν ότι μας βρίζεται το είπαμε στην εκπομπή.

Όσον αφορά στα e-mail, όλοι όσοι έστειλαν στην εκπομπή έλαβαν ένα απαντητικό που τους παρέπεμπε εδώ, στο blog.


Από τα σχόλια του blog δεν έχουμε απορρίψει κανένα.

Τι άλλο να κάνουμε;

Έχετε καμιά καλύτερη ιδέα;

Ανώνυμος είπε...

αυτη ειναι μια καλη απαντηση ανταξια του μανεση

EK είπε...

Περιμένουμε και τη δική σας, "ανώνυμε"...

Που μαλλον θεωρείτε ότι τα σχόλια που έχουν γραφτεί εδώ και στις άλλες αναρτήσεις που αφορούν στην αγωγή και μήνυση Ρουσόπουλου, είναι "διαμάντια" που αξίζουν ανάγνωσης...

Ανώνυμος είπε...

ναι εγω ειμαι ανωνυμος ενω εσυ εισαι o επονυμος ο διασιμος ek της γνωστης οικογενειας των ek-aion φανταστικο!!!!!

Καραμαν τζα Fuhrer είπε...

μπράβο ρε δεξιόλιθοι.

Τα έχετε βάλει με την ομάδα που παρουσιάζει τα πράγματα χωρίς πόλωση. Σας οχλεί η αντικειμενικότητα, η αξιοπρέπεια, η αμεροληψία.

Αφού δεν βλέπετε τα παιδιά, αφου δεν σας αρέσουν "αυτά", γιατί δεν πάτε να δείτε κάτι άλλο; Δείτε cartoon, δείτε κάποιον ταλιμπάνο παπάρα... Μπορείτε να τα γράψετε όλα αυτά στον πρώην συνάδελφο, τον Μανώλη στο mega; Ποιος θα τα δεί; Ποιος θα ασχοληθεί μαζί σας; Χάρη σας κάνουν τα παιδιά εδώ που σας απαντούν, καταλάβετέ το. Αυτοί δεν μπορούν να τα πουν αυτά, εμας όμως δεν μας εμποδίζει κάτι να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Χάρη σας κάνουν και αξία σας δίνουν.

Αλλά δεν σας ενοχλεί αυτό που βλέπετε εσείς, σας ενοχλεί ότι μπορεί να το δουν άλλοι, δηλαδή εμείς! Δεν θέλετε λοιπόν κάτι καλύτερο για εσάς, θέλετε απλά κάτι χειρότερο για εμάς! Σε αυτό το σκεπτικό σας, χρωστάτε όλο αυτό το βρισίδι που κουραζόμαστε να σας ρίχνουμε καθημερινά. Κάφροι, βούρλα, στόκοι, χούλιγκανς, νεάτερνταλ, μαλάκες!

Αααχχ! Ξαλάφρωσα...

Ανώνυμος είπε...

είμαι ο ανώνυμος αρθρογράφος.

1) οσο αφορα την ορθογραφια, ναι οντως εχω δυσλεξια και επειδη γραφω μονο σε υπολογιστη εδω και χρονια εχω συνηθισει σε greeklish και αυτοματες διορθωσεις. that's a social reality.

2) δεν ειμαι δεξιος (ουτε και αριστερος ) και ειμαι υπερ των κολεγιων μιας και εγινε η αναφορα.

3) Και εγω σκαι βλεπω. δεν εχω δει ποτε ελληνικο καναλι, την βγαζω με ιντερνετ πλεον και ξενα καναλια.

4) Όσο αφορά το first amendment, σε πιο αναπτυγμενες χωρες που δεν κυβερναν οι παπαδες και οι δικαστες, υπαρχει πληρες ελευθερια λογου και ο κριτης είναι ο ψηφοφορος. Αν δεν μπορεί ο Ρουσοπουλος να αντέξει την κριτικη, τότε να φυγει και απο το κοινοβουλιο και την πολιτικη και να παει να ζησει στο Ιραν που οποιος διαφωνει εκτελειται.

5) Σήμερα στην τηλεόραση είδα καπου ότι ο πατριαρχης της ινσταμπουλ που ολοι αγαπαμε τοσο πολυ στην Ελλάδα έδωσε τα συγχαρητήρια στον Εφραιμ...γερα ελληναραδες.

Ανώνυμος είπε...

έτσι ε η συμφωνούμε μαζί σας η αλλιώς να πάμε στο Ιράν τι κατάντια είναι αυτή έλεος, κανείς πια δεν μπορεί να ακούσει αντίθετη γνώμη από τη δική του
Αισχος κύριε πρόεδρε

Ανώνυμος είπε...

δεξιόλιθοι , έλα ρε πως το κατάλαβες φαίνεται η στο στο είπαν τα αφεντικά σου ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ
ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ ΗΡΘΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΡΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΑΜΥΝΟΝΤΑΙ ΤΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.....