Ειδήσεις

24 Οκτ 2008

Αποχώρησε και ο ΛΑΟΣ από τη συζήτηση στη Βουλή για την Προανακριτική

Επιφυλάξεις για τη συμμετοχή τους στη διαδικασία εξέφρασαν το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ που ζήτησε μάλιστα από το ΠΑΣΟΚ να σποσύρει την πρόταση του...
Πληροφορίες θέλουν να ματαιώνεται τελικά και η σημερινή συζήτηση αφού έτσι κι αλλιώς δεν έχει νόημα πλέον...

1 σχόλια:

Καραμαν τζα Fuhrer είπε...

Η διαδικασία για την ψήφιση της προανακριτικής, έχει νόημα ακόμα και εαν δεν ολοκληρωθεί.

Κατέδειξε με τον πλέον αδιαμφισβήτητο τρόπο ότι υπάρχει ενοχή που μάλιστα είναι γνωστή στον Καραμανλή και χαίρει της κάλυψης του Μαξίμου. Ακόμα, απέδειξε ότι έχουμε "κοινοβουλευτικοφανή πρωθυπουργισμό", ένα ιδιώνυμο πολίτευμα, μια πραξικοπηματική κυβέρνηση, έναν παράνομο πρωθυπουργό συμβουλευόμενο και κατευθυνόμενο από προστάτες εμπόρων ναρκωτικών, συνενόχους σε υποθέσεις μαύρου χρήματος, ενεχόμενους σε υποθέσεις κατάχρησης και κλεπταποδοχής, απατεώνες και φυγόδικους/φυγόποινους, που στηρίζεται από ανήθικους χοντρόπετσους διορισμένους "βουλευτές".

Αυτή δεν είναι απλά μια κυβέρνηση επικίνδυνη για την Δημοκρατία και την Ελλάδα, είναι η ίδια η κατάλυση της Δημοκρατίας.

Είναι μια παράνομη κυβέρνηση βουτηγμένη στην παρανομία, με έναν παράνομο πρωθυπουργό. Κάθε Πολίτης, με βάση το αρθρ.120 του Συντάγματος, δικαιούται και υποχρεούται να υπερασπιστεί το Σύνταγμα και το πολίτευμα της χώρας.

Η Δημοκρατία είναι αυτή που νομιμοποιεί την εξουσία, ποτέ το αντίστροφο.

ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ!