Ειδήσεις

3 Οκτ 2008

Επιστολή Σταύρου Δαϊλάκη προς τον πρωθυπουργό: Ή επιστρέφω στη ΝΔ, ή παραιτούμαι...

Επιστολή προς στον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστα Καραμανλή, απέστειλε σήμερα ο Βουλευτής Δράμας κ. Σταύρος Δαϊλάκης.

Το κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

«Κύριε Πρόεδρε,
Οι όποιες πρόσφατες δηλώσεις μου είχαν ως μόνο γνώμονα τη στήριξή σας.
Οποιαδήποτε άλλη ερμηνεία και για το αν με αυτές θίγεσθε εσείς, ή πρόσωπα που ανέφερα, θέλω να διαβεβαιώσω κατηγορηματικά ότι ουδεμία πρόθεση είχα να δημιουργήσω πρόβλημα σε ένα κόμμα στο οποίο ανήκα, ανήκω και θα ανήκω.
Με αυτήν μου τη δήλωση και πέρα από έκφραση της συγγνώμης μου, θεωρώ ότι δε μπορώ να υπάρξω πολιτικά έξω από τη Νέα Δημοκρατία.
Παρακαλώ να επανεξεταστεί άμεσα η επιστροφή μου σε αυτήν και συγκεκριμένα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα.
Υπό διαφορετικούς όρους, η παραίτησή μου είναι στη διάθεσή σας».
..........

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές η κίνηση αυτή του βουλευτή Δράμας εκτιμάται και θα εξεταστεί.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο άνθρωπος είναι ''παιγμένος''
έρχομαι να πιστέψω αυτά που έλεγε γιαυτό ο απαίσιος Τράγκας.

Ανώνυμος είπε...

Αλλος ένας κόκορας με ιμιτασιόν λειρί .

Ανώνυμος είπε...

άχου το μαλάκα τι έκανεεεεε!

το πιό σιχαμερό πράγμα!
"δεν μπορώ να ζήσω χωρίς εσένα"...

bloopers είπε...


Πολιτικοί και άλλοι έρωτες... (εκείνος κι εκείνος)


βιπεράκι (εκείνος κι εκείνος):


[...]κι έτσι μόνο, τυφλωμένος από τον παθιασμένο έρωτά του και αποφασισμένος πια, μπήκε το βράδυ στο δωμάτιό του για να σβήσει τη φλόγα του έρωτα που τον έκαιγε για μέρες και τον βασάνιζε τις νύχτες. Εκείνος, κοιμόταν σαν μωρό στο κρεβάτι του φορώντας μόνο ένα νεγκλιζέ που ο σκανταλιάρης νυχτερινός άνεμος το ανέμιζε σηκώνοντάς το προκλητικά καθώς έμπαινε ανάμεσά τους, σκαρφαλώνοντας αθόρυβα από το ξεχασμένο ανοιχτό παράθυρο.
Εκείνος στεκόταν μαρμαρωμένος στην καλοκαιρινή δροσιά, αλλά τι παράξενο, καιγόταν από έρωτα κοιτώντας με θαυμασμό το θείο αλαβάστρινο κορμί, το αντικείμενο του πόθου του. Αποφάσισε να πλησιάσει, και με βήματα αργά αλλά "σταθερά και αποφασιστικά" ήταν πια ώρα να ολοκληρώσει "τις μεταρρυθμίσεις".
Τα λιγοστά μαλλιά της φαλάκρας του, τον θάμπωσαν. "Ω θεέ μου" σκέφτηκε, "είμαστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον, ααχχχ, σώμα μου πλασμένο από χυλό".

Κόλλησε παθιασμένα τα χείλη του στα χείλη του έρωτά του, του άλλου του μισού, έκλεισε τα μάτια για να τον νιώσει, και τον πασάλειψε με σάλια. Η γλώσσα του έφτασε μέχρι[...]


...συνεχίζεται.

bloopers είπε...


I LOVE KARAMANLIS, CAN'T LIVE WITHOUT YOU...

(μετά μουσικής)