Ειδήσεις

3 Οκτ 2008

Η κίνηση του Δαϊλάκη θα εξεταστεί...

Εκτιμούμε την κίνηση του βουλευτή Σταύρου Δαϊλάκη. Αυτή η κίνηση θα εξεταστεί", είπε ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος.


7 σχόλια:

bloopers είπε...

χαχαχαχα

οι μεγάλες απάτ εεε... αγάπες πάνε στον παράδεισο! χαχαχα

μωρέ καλά του τα'χωσε ο άλλος σε άλλο πόστ! Επρεπε!

Unknown είπε...

Σας μιλάει αυτόματος τηλεφωνητής της ΚΟ του Μαξίμου. Η γραμματεία ΝΔ που καλέσατε, έχει πιθανόν τα μπούτια της κλειστά. Παρακαλώ να σας ξανασηκωθεί αργότερα...

Ξεφτίλααααααα!

Ανώνυμος είπε...

μπουαχχχ...

Μεγάλος έρως, συγκινήθηκα με το βραζιλιάνικο ρε γαμώτο, πα να κατουρήσω...

bloopers είπε...


Οχι, δεν βρέχει, δεν ψιχαλίζει.


"Χαλάζι έφερ' η... ροχάλα"


ΠΡΟΣΟΧΗ:
Εντονα αηδιαστικό, σχεδόν εμετικό!
(όπως ΝΔ)

bloopers είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
bloopers είπε...


Πολιτικοί και άλλοι έρωτες... (εκείνος κι εκείνος)


βιπεράκι (εκείνος κι εκείνος):


[...]κι έτσι μόνο, τυφλωμένος από τον παθιασμένο έρωτά του και αποφασισμένος πια, μπήκε το βράδυ στο δωμάτιό του για να σβήσει τη φλόγα του έρωτα που τον έκαιγε για μέρες και τον βασάνιζε τις νύχτες. Εκείνος, κοιμόταν σαν μωρό στο κρεβάτι του φορώντας μόνο ένα νεγκλιζέ που ο σκανταλιάρης νυχτερινός άνεμος το ανέμιζε σηκώνοντάς το προκλητικά καθώς έμπαινε ανάμεσά τους, σκαρφαλώνοντας αθόρυβα από το ξεχασμένο ανοιχτό παράθυρο.
Εκείνος στεκόταν μαρμαρωμένος στην καλοκαιρινή δροσιά, αλλά τι παράξενο, καιγόταν από έρωτα κοιτώντας με θαυμασμό το θείο αλαβάστρινο κορμί, το αντικείμενο του πόθου του. Αποφάσισε να πλησιάσει, και με βήματα αργά αλλά "σταθερά και αποφασιστικά" ήταν πια ώρα να ολοκληρώσει "τις μεταρρυθμίσεις".
Τα λιγοστά μαλλιά της φαλάκρας του, τον θάμπωσαν. "Ω θεέ μου" σκέφτηκε, "είμαστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον, ααχχχ, σώμα μου πλασμένο από χυλό".

Κόλλησε παθιασμένα τα χείλη του στα χείλη του έρωτά του, του άλλου του μισού, έκλεισε τα μάτια για να τον νιώσει, και τον πασάλειψε με σάλια. Η γλώσσα του έφτασε μέχρι[...]


...συνεχίζεται.

bloopers είπε...


I LOVE KARAMANLIS, CAN'T LIVE WITHOUT YOU...

(μετά μουσικής)