Ειδήσεις

3 Οκτ 2008

Τι λέει ο Γιάννης Μανώλης για τη συνέντευξη που ζήτησε να μην προβληθεί

Σε νέα τηλεοπτική συζήτηση στην ίδια εκπομπή του καναλιού στο οποίο έδωσε την πολυσυζητημένη συνέντευξη που τελικά δεν προβλήθηκε, ο Γιάννης Μανώλης εξήγεί γιατί ζήτησε την απόσυρσή της.
Το περασμένο Σάββατο το πρωί έκανε μια συνέντευξη σε τηλεοπτικό σταθμό της Πελοποννήσου, που δεν έπαιξε μέχρι την περασμένη Τετάρτη που άλλαξαν τα πολιτικά δεδομένα με την απομάκρυνση του Δαϊλάκη από την κυβέρνηση.
Την Τετάρτη επικοινώνησε με τη δημοσιογράφο του καναλιού και της είπε ότι επειδή τα πολιτικά δεδομένα άλλαξαν και επειδή μπορεί να υπάρχει κάτι στη συγκεκριμένη συνέντευξη που μπορεί να δώσει αφορμή για να αρχίσει ένας νέος φαύλος κύκλος, καλό είναι να μην προβληθεί.
Συμφώνησαν λοιπόν να γυρίσουν μια νέα συνέντευξη και έτσι και έγινε.
Αυτή η νέα συνέντευξη προβλήθηκε χθες.
Για το τεράστιο ζήτημα που δημιουργήθηκε με την προηγούμενη και για τα όσα λέγονται σχετικά με το ότι την έχει κάποιος και θα την προβάλει, λέει ότι δεν τον νοιάζει γιατί είναι γνωστές οι πολιτικές του θέσεις αλλά θεωρεί ότι είναι ανέντιμο να προβληθεί.
Για την κίνησή του να ζητήσει να μην προβληθεί η συγκεκριμένη συνέντευξη λέει ότι ήταν δική του πρωτοβουλία και δεν έγινε μετά από την παρέμβαση κάποιου.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ασε ρε μανώλη, κάνε μας τρια ημέρας!