Ειδήσεις

23 Οκτ 2008

Το κείμενο αποδοχής της παραίτησης του Ρουσόπουλου από τον πρωθυπουργό

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

Αθήνα, 23 Οκτωβρίου 2008

Από το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού ανακοινώνονται τα εξής:
Ο Πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής αποδέχθηκε την υποβληθείσα σήμερα το απόγευμα παραίτηση του Υπουργού Επικρατείας και Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Θεόδωρου Ρουσόπουλου και τον ευχαρίστησε για την στενή και αποδοτική συνεργασία καθώς και τη σημαντική συμβολή του στην κοινή προσπάθεια τα 8 αυτά χρόνια.
Ο Πρωθυπουργός επισήμανε ότι αντιλαμβάνεται τους λόγους που οδήγησαν τον κ. Ρουσόπουλο στην απόφαση αυτή, η οποία φανερώνει αυτοσεβασμό και πολιτικό ήθος.
- Με απόφαση του Πρωθυπουργού καθήκοντα Κυβερνητικού Εκπροσώπου αναλαμβάνει ο κ. Ευάγγελος Αντώναρος.
- Με άλλη απόφαση του Πρωθυπουργού μεταβιβάζονται οι αρμοδιότητες των Γενικών Γραμματειών Επικοινωνίας και Ενημέρωσης και ανατίθεται η άσκηση της εποπτείας τους στον Υπουργό Εσωτερικών κ. Προκόπη Παυλόπουλο.


1 σχόλια:

Καραμαν τζα Fuhrer είπε...


Αποδεχόμαστε την παραίτηση Ρουσσόπουλου...


Αποδεχόμενοι την παραίτηση Ρουσσόπουλου που μας υπέβαλε για προσωπικούς και οικονομικούς λόγους, είμαστε σε αναζήτηση νέου υπεύθυνου για το μπλογκ αν και όταν αυτό ξαναλειτουργήσει κανονικά.

Στο κείμενο της παραίτησης από την θέση στην οποία τον είχαμε (δι)ορίσει, αυτή του υπεύθυνου κατά νόμο για το μπλογκ μας, μας εξηγεί ότι ένας από τους σοβαρότερους λόγους είναι αυτός της παραίτησης του από την θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου και αυτή του υπουργού άνευ ψήφων αλλά επικρατέστερου βουλευτή που τον διόρισε ο Καραμανλής. Πέραν αυτού, ζητά την κατανόηση των bloopers, του Αγίου και των επισκεπτών αναγνωστών και ακροατών μας λόγω των οικονομικών προβλημάτων που θα αντιμετωπίσει τώρα.

Κατανοώντας ότι τώρα που δεν θα υπάρχουν μονές, μυστικά κονδύλια, δημόσια περιουσία προς εκποίηση και κρατική διαφήμιση, ο Τεό, θα βρεθεί σε δύσκολη θέση. Λόγω του ότι εμείς δεν φέρουμε το σχήμα και δεν έχουμε επιχειρηματικά συμφέροντα που θα μας επέτρεπαν να τον στηρίξουμε οικονομικά, κάνουμε την παραίτηση αυτή αποδεκτή με την ευχή μας για κατευόδιο στα καλά ξεκουμπίδια Θόδωρα, μας τά ’πρηξες στη λογοκρισία κύριε Θοδωριτζάν Ρουσοτζανί.

Στον αγύριστο Θόδωρα, που ήθελες και να λογοκρίνεις το διαδίκτυο κακουργόφατσα!

Είμαστε πλέον σε φάση αναζήτησης του επόμενου ανευθυνο-υπεύθυνου του blog.
Ακούμε προτάσεις...