Ειδήσεις

11 Οκτ 2008

Βιαστής "αστυνομικός" έξω από σχολεία της Αθήνας

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του έχει εξαπολύσει το τελευταίο διάστημα η Ασφάλεια Αττικής.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο νεαρός άνδρας που ισχυρίζεται ότι είναι αστυνομικός έχει βιάσει μόνο τον τελευταίο μήνα στο κέντρο της Αθήνας δύο ανήλικα κοριτσάκια, ηλικίας 10 και 11 ετών, τα οποία ήταν μόνα τους στο σπίτι.
………….
Συνεχίζεται…

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ο δράστης, αφού θέτει υπό παρακολούθηση τα παιδιά από τη στιγμή που φεύγουν από το σχολείο τους μέχρι και τη στιγμή που μπαίνουν στα διαμερίσματά τους, ελέγχει αν οι γονείς ή κάποιο συγγενικό πρόσωπο του υποψήφιου θύματός του βρίσκεται εντός της οικίας. Οταν βεβαιωθεί ότι τα θύματά του είναι μόνα στο σπίτι, χτυπά το κουδούνι και λέγοντάς τους ότι είναι αστυνομικός τούς ζητεί να ανοίξουν την πόρτα. Τα ανήλικα πέφτουν στην παγίδα του και τότε ο νεαρός εισβάλει στο σπίτι, τα βιάζει και όταν ολοκληρώσει τις αρρωστημένες πράξεις του, φεύγει χωρίς να γίνει αντιληπτός από κανέναν.Και στις δύο περιπτώσεις τα άτυχα κοριτσάκια βρήκαν λίγη ώρα αργότερα σε άσχημη κατάσταση οι μητέρες τους, οι οποίες κατήγγειλαν τους βιασμούς στην αστυνομία. Τα κοριτσάκια έχουν ήδη εξεταστεί από ιατροδικαστή, ο οποίος επιβεβαίωσε τους βιασμούς, ενώ παρακολουθούνται από ειδικούς ψυχολόγους.Αίσθηση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε το ένα κοριτσάκι, ο δράστης προτού μπει στο σπίτι επέδειξε αστυνομική ταυτότητα, η οποία κανείς φυσικά δεν είναι σε θέση να γνωρίζει αν είναι γνήσια ή πλαστή.
Όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί, η παρακολούθηση των θυμάτων από τον βιαστή πρέπει να διαρκεί αρκετές μέρες, καθώς από τις ώρες που χτυπά φαίνεται πως γνωρίζει καλά τη στιγμή που οι γονείς γυρίζουν από τις δουλειές τους.Να σημειωθεί ότι παρόμοια υπόθεση είχε απασχολήσει στο παρελθόν πάλι την Ασφάλεια Αττικής, άνδρες της οποίας είχαν καταφέρει να συλλάβουν τον δράστη, ο οποίος βρίσκεται πλέον στις φυλακές.Αξίζει να σημειωθεί ότι όταν έγιναν οι καταγγελίες, αμέσως το μυαλό όλων πήγε στον συγκεκριμένο δράστη, ο οποίος βέβαια ελέγχθηκε αν το διάστημα που έγιναν οι βιασμοί είχε πάρει άδεια από τις φυλακές. Οπως προέκυψε όμως κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί, ενώ και οι περιγραφές των θυμάτων δεν ταιριάζουν με τον κρατούμενο. Πιθανότατα πρόκειται για άλλον αρρωστημένο άντρα, ο οποίος χρησιμοποιεί την ίδια ακριβώς μέθοδο για να ικανοποιεί τις αρρωστημένες ορέξεις του.

……….
Από: www.espressonews.gr