Ειδήσεις

13 Οκτ 2008

Μητέρα «γαλάζιου» αγροτοσυνδικαλιστή, πρωταγωνίστρια άθελά της στις διαμαρτυρίες της κομματικής βάσης για υπουργούς που προκαλούν με τον πλούτο τους

Η κυρία Φανή Νασίκα ρώτησε μια μέρα το γιο της Θανάση: «Παιδί μου αυτός ο Ρουσόπουλος όμορφο παιδί είναι. Έχει μεγάλη οικογένεια;».
«Μάλλον έχει δυο-τρία παιδιά», της απάντησε ο γιος της.
«Α, για αυτό έχει δυο-τρία σπίτια ο άνθρωπος, για τα παιδιά του» είπε εκείνη.
Το συγκεκριμένο διάλογο μετέφερε ο αγροτοσυνδικαλιστής Θανάσης Νασίκας σε σύσκεψη που έγινε την Κυριακή, στη Λάρισα παρουσία του Προκόπη Παυλόπουλου.

Ο Θανάσης Νασίκας εξαπέλυσε μέσω του «Alpha 98,9» ολομέτωπη επίθεση κατά του υπουργού Επικρατείας λέγοντας ότι «δεν μπορεί ο κ. Καραμανλής να μιλά για σεμνά και ταπεινά και να κάνει πράξη με τη ζωή του το σεμνά και ταπεινά και μερικοί άλλοι να μην το καταλαβαίνουν και να προσβάλλουν τη παράταξη. Να πάνε στα σπίτια τους και να τελειώνουμε. Να πάνε από κει που ήρθαν, να υπηρετούν αυτούς που υπηρετούσαν».

Η μητέρα του «γαλάζιου» αγροτοσυνδικαλιστή που άθελα της έγινε πρωταγωνίστρια στη σύσκεψη της Λάρισας, μίλησε στον «Alpha» και είπε ότι ρώτησε το γιο της, πώς ο ίδιος, τόσα χρόνια στο κόμμα ζει ακόμη στο νοίκι και ο Ρουσόπουλος εμφανίσθηκε ξαφνικά και έκανε τόση περιουσία και ερωτηθείσα τι της απάντησε, είπε ότι «μου είπε, ότι "εμείς δεν είμαστε σαν αυτούς, εμείς πάμε με τον σταυρό στο χέρι"».