Ειδήσεις

1 Οκτ 2008

Τριπλασίασε την τιμή του νερού και απειλεί με διακοπή όσους δεν πληρώσουν

Μήνυμα αναγνώστη
……..
Σε υπέρογκο χαράτσωμα των κατοίκων της Ανθούσας Αττικής προχώρησε η κοινοτική αρχή (Νέα Δημοκρατία), επιβάλλοντας τριπλασιασμό της τιμής του νερού (μέχρι 307%), ώστε να καλύψει το χρέος της προς την ΕΥΔΑΠ, που φτάνει τα 636.000 ευρώ.
Σημειώνεται ότι η κοινότητα αγοράζει το νερό και το διαθέτει στους κατοίκους με δικό της δίκτυο.
Το χρέος οφείλεται στο γεγονός ότι η προηγούμενη κοινοτική αρχή - στην οποία όμως συμμετείχε και ο σημερινός δήμαρχος Τριαντάφυλλος Κουτσικούρης - για τέσσερα συνεχόμενα χρόνια (2002 - 2006) δεν πλήρωσε ούτε ένα ευρώ στην ΕΥΔΑΠ!
Έτσι τώρα, ο κοινοτάρχης καλεί τους κατοίκους να ξαναπληρώσουν το νερό με τριπλασιασμό της τιμής του, ώστε να καλυφθεί το χρέος. Από περίπου 30 - 40 ευρώ που πλήρωνε κατά μέσον όρο το κάθε νοικοκυριό οι τιμές εκτοξεύτηκαν στα 130- 170 ευρώ!
Πάντως οι κάτοικοι της Ανθούσας αρνούνται να πληρώσουν το νερό - που ήδη το έχουν πληρώσει- και από τους 1200 περίπου λογαριασμούς που έληξαν χθες 30 Σεπτεμβρίου, έχουν πληρωθεί μόνο 250!
Ο κοινοτάρχης Τριαντάφυλλος Κουτσικούρης, απειλεί ότι θα διακόψει το νερό σε όσους δεν πληρώσουν.
Δεν βλέπει τα χάλια του που δεν έχει φτιάξει ούτε ένα πεζοδρόμιο, δεν μπορεί να συντηρήσει ούτε μια παιδική χαρά, από τις 2-3 που υπάρχουν όλες και όλες, το παίζει και μάγκας.
Πάντως οι κάτοικοι της Ανθούσας δείχνουν αποφασισμένοι να μην υποκύψουν και πολλοί από αυτούς έχουν καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα.



2 σχόλια:

Καραμαν τζα Fuhrer είπε...

Τα εισέπραξε αλλά δεν τα απέδωσε;

Είναι ποινικό και για το ποσό αυτό είναι κακούργημα. Πρόκειται για υπεξαίρεση και φοροδιαφυγή.

Ανώνυμος είπε...

Τιπεριμενεις;; Αφου παιρνει διδαγματα απο τους υπουργους Νεοδημοκρατες...