Ειδήσεις

9 Οκτ 2008

Προϋπολογισμός... - Θα αντέξει η κυβέρνηση ή θα πάμε σε νέες εκλογές - Τι θα κάνουν τα άλλα κόμματα; - Εμείς θα περιμένουμε, γιατί έχουμε τις λύσεις

Μήνυμα αναγνώστη
…..
Η σημερινή κυβέρνηση θα βρεθεί μπροστά στη μεγαλύτερη δοκιμασία, στην οποία έχει βρεθεί ποτέ κυβέρνηση της μεταπολίτευσης. Γιατί; Γιατί θα πρέπει να καταθέσει προϋπολογισμό "πτώχευσης". Έναν προϋπολογισμό-"ομολογία" γενικής και απόλυτης αποτυχίας. Το σύνολο της μεταπολίτευσης θα κριθεί μπροστά στον προϋπολογισμό του Νοεμβρίου. Θέλουν δεν θέλουν θα βρεθούν μπροστά σ' αυτήν τη δοκιμασία, γιατί δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια. Αυτό είναι δεδομένο, γιατί η περίοδος της "δημιουργικής" λογιστικής έλαβε τέλος.
………
Συνεχίζεται…

Τα δεδομένα είναι πάναπλα και δυστυχώς, γι' αυτούς τους οποίους διαχειρίζονται την τύχη του ελληνικού λαού, τραγικά. Η ελληνική οικονομία είναι σε μια κατάσταση, η οποία δεν αναστρέφεται με ήπιες θεραπευτικές "αγωγές". Απαιτεί τομές και συγκρούσεις άνευ προηγουμένου. Απαιτεί πράξεις, τις οποίες πιο δύσκολα τις αντέχει ο σημερινός θεράπων "ιατρός", παρά ο ίδιος ο "ασθενής". Περί αυτού πρόκειται. Η ελληνική οικονομία δεν μπορεί να σωθεί με συμβατικές μεθόδους. Αν ήταν "ασθενής", δεν θα την αναλάμβανε κανένας σώφρων γιατρός. Είναι από εκείνες τις περιπτώσεις, που όλοι επικαλούνται τον Θεό.

Ποια είναι τα δεδομένα, που καθιστούν την κατάσταση μη αναστρέψιμη;
………
Περισσότερα: http://www.eamb.gr/proypologismos/proypologismos.htm

4 σχόλια:

Unknown είπε...

το γραφικότερο όλων των ακροδεξιών κομμάτων, με τις "γελοιοδέστερες" ίσως θέσεις που διατυπώθηκαν (δημοσίως) ποτέ.

grehen είπε...

ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΘΑ ΑΡΕΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΤΟ ΕΑΜ Β ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ
www.eamb.gr

Καραμαν τζα Fuhrer είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Καραμαν τζα Fuhrer είπε...

Οχι μόνο ακροδεξιό, αλλά και φρικτά ανορθόγραφο.

Ο αναλφαβητισμός πάντως θεραπεύεται με τον ίδιο τρόπο που θεραπεύεται και ο φασισμός:
Παιδεία και κριτική σκέψη.