Ειδήσεις

14 Οκτ 2008

Σωτήρης Χατζηγάκης για τα Εφετείο Στο Ηράκλειο: «Εμείς δεν θα κάνουμε πόλεμο μεταξύ Χανιωτάκιδων και Ηρακλιωτάκιδων»


Σε υψηλούς τόνους απάντησε ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Σωτήρης Χατζηγάκης στην επίθεση που δέχτηκε από τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα της ίδρυσης του εφετείου Ηρακλείου.
Ο κ. Χατζηγάκης διαβεβαίωσε ότι θα προχωρήσει η ίδρυση και λειτουργία και των τεσσάρων εφετείων στη χώρα (Ηράκλειο, Αγρίνιο, Μεσολόγγι, Χαλκίδα) αφού πρώτα ολοκληρωθούν οι διαβουλεύσεις με όλους τους εμπλεκόμενους παράγοντες, ώστε να μην δημιουργηθούν συγκρούσεις. «Εμείς δεν θα κάνουμε πόλεμο μεταξύ Χανιωτάκιδων και Ηρακλιωτάκιδων. Δεν πρόκειται η κυβέρνηση να βάλει τους δυο νομούς να έρθουν σε σύγκρουση. Στόχος μας είναι να βρεθεί λύση μέσα από τη συναίνεση, χωρίς λαϊκισμούς» τόνισε χαρακτηριστικά ο Τρικαλινός Υπουργός και συμπλήρωσε: «Στόχος μας είναι να βρεθεί λύση μέσα από τη συναίνεση, χωρίς λαϊκισμούς. Χρειάζεται ιδιαίτερη ψυχραιμία. Επανειλημμένα έχει τονιστεί ότι πρόθεση της κυβέρνησης είναι προωθηθούν και τα τέσσερα νέα εφετεία. Το θέμα όμως αυτό, σχετίζεται με πολλές παραμέτρους. Συνεχίζουμε τις διαβουλεύσεις. Προσεγγίζω το θέμα ως υπουργός υπεύθυνος δικαίου, και όχι ως κομματικό όργανο, όπως το αντιμετωπίζετε εσείς. Ένα πρόσωπο έχω ίδιο πάντα και δεν έπαιξα ούτε παίζω ποτέ παιχνίδια».
Type rest of the post here

2 σχόλια:

Δ' Ενδειαν Δένδιαν Ν. είπε...

Βρε βρε!

Καλώς το σκέιτ-μπόρντ, την ιστιοΣανίδα των σκανδαλων του Καραμανλή.

Το κούτσουρο θα ζήσει αιώνια.
Μετά από αυτή τη ζωή, θα γίνει παπουτσοθήκη!

Ανακυκλώστε.

Ανώνυμος είπε...

Μαλιστα..Δηλαδη θα μας παρει αλλα 30 χρονια για τις...διαβουλευσεις..Απλα ειναι τα πραγματα!Εφετειο ΔΙΑΚΙΟΥΤΑΙ να εχει η Ανατολικη Κρητη!ΤΕΡΜΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!