Ειδήσεις

22 Οκτ 2008

Σωτήρης Χατζηγάκης: Το ΠΑΣΟΚ προσπαθεί «να απαξιώσει την Δικαιοσύνη, να κερδοσκοπήσει κομματικά και να ευτελίσει τον νομικό μας πολιτισμό»

Ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Σωτήρης Χατζηγάκης απαντώντας σε διάφορα σχόλια στελεχών του ΠΑΣΟΚ για την αποστολή της δικογραφίας για την υπόθεση του Βατοπεδίου στη Βουλή, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Το ΠΑΣΟΚ στον πολιτικό του κατήφορο συνεχίζει να συνδέει, δολίως και σκοπίμως, τις θεσμικές λειτουργίες της Κυβέρνησης και της Δικαιοσύνης.
Η Κυβέρνηση στην υπόθεση του Βατοπεδίου έχει εξαρχής, με τοποθετήσεις τόσο του ίδιου του Πρωθυπουργού όσο και του Υπουργού Δικαιοσύνης, ξεκαθαρίσει ότι τάσσεται υπέρ της διαφάνειας και της πλήρους διαλεύκανσης της όλης υπόθεσης. Το έχει αποδείξει επανειλημμένως και εμπράκτως.
Σέβεται και τιμά την Δικαιοσύνη και τους Λειτουργούς της και δεν παρεμβαίνει στα εσωτερικά της. Το κατά το ΠΑΣΟΚ «σκάνδαλο της Δικαιοσύνης μέσα στο σκάνδαλο του Βατοπεδίου» είναι ακριβώς η συστηματική προσπάθεια του ίδιου του ΠΑΣΟΚ να απαξιώσει την Δικαιοσύνη, να κερδοσκοπήσει κομματικά και να ευτελίσει τον νομικό μας πολιτισμό.
Με αποκορύφωμα την τακτική του να διατυπώνει βαρύτατες κατηγορίες για ποινικές ευθύνες Υπουργών της Κυβέρνησης χωρίς καν να έχει στοιχειώδη γνώση του φακέλου της δικαστικής προανάκρισης.
Ο κ. Γιώργος Παπανδρέου και όσοι τον ακολουθούν στον πολιτικό αυτό κατήφορο, έχουν ξεπεράσει πλέον τους «τηλε-εισαγγελείς» και τους «τηλε-δικαστές». Έσπευσαν να δηλώσουν δικαιωμένοι για την πρότασή τους περί Εξεταστικής Επιτροπής, στην οποία εξέδωσαν ετυμηγορίες πριν καν διαβάσουν το δικαστικό φάκελο της υπόθεσης.

1 σχόλια:

Καραμαν τζα Fuhrer είπε...

Ευτελισμός για την δικαιοσύνη και την Ελλάδα είναι να έχουν Χατζηγάκη, τον καλύτερο, τον αξιότερο, τον εντιμότερο!

Χατζηγάκιας, το Βατωτό Πεδί...


Ενα-ένα τα "γαλάζια παιδιά" (και πεδία) με τη σειρά τους. Αυτή τη φορά έχει σειρά ο πολιτικάντης που σύνδεσε το όνομά του με την συγκάλυψη σκανδάλων, με την χειραγώγηση της δικαιοσύνης και τον διορισμό του ίδιου του... ανακριτή του!!!

Μετά το Γουρλωτό Παιδί της Μίζενς, μετά το Φαλακρό Παιδί της πρόκλησης, σας παρουσιάζουμε τον επόμενο. Είναι το Πεδί(ο) με έψιλον. Οπως Βατοπέδι, όπως Εξεταστική, όπως προανακριτική Επιτροπή, όπως Χατζατζαγάκης.

Κυρίες και κύριοι, φίλες και φίλοι,
έχουμε το χιούμορ να σας παρουσιάσουμε,
το καλύτερο, το αξιότερο, το εντιμότερο,
το Βατωτό Πεδί.