Ειδήσεις

19 Οκτ 2008

Βάζει χρέωση το αεροδρόμιο, στο χώρο πάρκινγκ που έως τώρα διέθετε για τους εργαζόμενους δωρεάν

Μήνυμα αναγνώστη
……

Η διοίκηση του «Ελευθέριος Βενιζέλος» αποφάσισε ξαφνικά στο χώρο που είχε διαθέσει για πάρκιγνκ στους υπαλλήλους, να βάλει και χρέωση.
Ήταν δωρεάν και από 1/1/09 θα πληρώνουν οι υπάλληλοι.
Έλεος πια…

5 σχόλια:

Καραμαν τζα Fuhrer είπε...

Η μαλακία της ημέρας:

Ακούστηκε μόλις τώρα ότι "όταν διαφωνώ με την πολιτική κου κομματός μου, πηγαίνω σπίτι μου"

"Πολύ σωστά". Με βάση το Σύνταγμα της Ελλάδας, κάθε τέσσερα χρόνια δεν γίνονται ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ εκλογές, δεν δίνεται εντολή δηλαδή από του πολίτες στους αντιπροσώπους τους για να σχηματίσουν κυβερνήσεις και να τις υπερψηφίσουν (με ψήφο εμπιστοσύνης) ή να τις καταψηφίσουν, αλλά, κάθε κόμμα, με ένα μυστικό ΔΣ, ΔΙΟΡΙΖΕΙ τους υπηκόους βουλευτές του στη βουλή. Δεν είναι οι βουλευτές που καθορίζουν πολιτικές αλλά οι "σπόνσορες" των κομμάτων.


ΜΑΛΑΚΑ!
Τακα-τακα, τάκα-τάκα,
μάτια μου δεν είναι πλάκα,
μάτια μου δεν είναι πλάκα,
όλοι που σε λέν' μαλάκα!

Unknown είπε...

Ποιος την πέταξε πάλι; Δεν το είδα, ήμουν στη καφετιέρα για "αναγόμωση".

Μήπως ήρθε η ώρα, αντί να τους χέζουμε για τις μαλακίες που συνεχώς και αδιαλείπτως λένε, να καταθέτουμε καμία μήνυση εναντίον τους για απόπειρα αλλοίωσης του πολιτεύματος και εσχάτη προδοσία;

Αυτό που είπε συνιστά απόπειρα αλλοίωσης του πολιτεύματος, είναι παρακίνηση σε πραξικόπημα κατά του κοινοβουλευτισμού!

Αντε γιατί το παραγαΜΠΙΠσανε οι ηλίθιοι πια!

Καραμαν τζα Fuhrer είπε...

Δεν έγραψα το όνομα snb γιατί έχει μεγαλύτερη αξία το γεγονός παρά το ότι η γυναίκα του ενλόγω φανατισμένου εχθρού της κοινοβουλευτικης δημοκρατίας είναι αναμεμιγμένη σε συμβόλαια του Βατοπεδίου. Πρόκειται για τον σύζυγο της συμβολαιογράφας, τον Αγοραστό, τον ξαναλέω ΜΑΛΑΚΑ και αν με μηνύσει για εξύβριση, θα πάει για παρακίνηση σε πραξικόπημα και εσχάτη προδοσία. Ετσι μόνο καταλαβαίνουν οι χουντολάγνοι ΝΔκράτες.

Αρκετά τους ανεχτήκαμε.
Σου στέλνω με pgp-pptp το divx, στολίστε τους στο youtube.

Unknown είπε...

tnx!

Θα χρειαστούν αυτά στις εκλογές που έρχονται. Είναι θησαυρός να έχεις ένα βουλευτή που παραδέχεται ότι δεν είναι οι βουλευτές και οι πολίτες που διαμορφώνουν τις θέσεις των κομμάτων, αλλά ο εκάστοτε χορηγός της μίζας τους, η Μίζενς πχ...

"he poots her" χαχαχα

Καραμαν τζα Fuhrer είπε...


ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΜΑΣ (ΑΥΤΟ)ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΜΕ!!!

Είναι ΛΑΘΟΣ η πληροφορία που δώσαμε προηγουμένως για τον Αγοραστό σχετικά με σύζυγο συμβολαιογράφο και συμβόλαι Βατοπεδίου!


Συγνώμη για το κομμάτι αυτό καθώς δεν έχουμε καμία πρόθεση να ΑΔΙΚΗΣΟΥΜΕ η να ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΟΥΜΕ κανένας. Ο άνθρωπος ΔΕΝ έχει καμία σχέση με αυτά, πρόκειται για παρανόηση (δικό μας λάθος σε βάση δεδομένων). Στην πραγματικότητα αυτά τα οποία αναφέρθησαν ισχύουν αλλά για άλλο άτομο, για τον Κώστα Γκιουλέκα και την σύζυγό του, έχει μάλιστα απειλήσει τους δημοσιογράφους με αγωγές και μηνύσεις.

Ζητάμε συγγνώμη από όσους το διαβάσατε αλλά και από το θύμα του λάθους μας, τον βουλευτή (δυστυχώς) Αγοραστό.

Εμμένουμε στα υπόλοιπα περί του πολιτεύματος και των εκλογών.