Ειδήσεις

22 Οκτ 2008

Στη Βουλή στέλνει τελικώς, το φάκελο για το Βατοπέδι ο Σανιδάς

Εντός της ημέρας αποστέλλεται ο φάκελος στη Βουλή, η οποία σήμερα αποφασίζει για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής και την Παρασκευή για Προανακριτική.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μετα από 25 μέρες κινητοποιήθηκε ο εισαγγελέας Λασιθίου για το πράσινο σκάνδαλο της μονής Τοπλού στο Κάβο Σίδερο της Σητείας και άρχισε να παίρνει καταθέσεις.
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 26.000 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ! Η ΜΙΣΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΚΡΗΤΗ.
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΣΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΩΝ ΤΟΥ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ.
Αφήστε με να μαντέψω, είναι "δημοκρατικά" κανάλια, άρα άκρα του τάφου σιωπή!

Καραμαν τζα Fuhrer είπε...

Στην Ελλάδα είναι πια κανόνας το να χρειάζεται "λάδι" για να λειτουργεί ο μηχανισμός. Φαίνεται πάντως, ότι αυτή τη φορά, η λίπανση των γραναζιών, έγινε με γιαούρτι!

Αντε, και εις ανώτερα μηχανισμέ μου!
Την άλλη φορά... με λύματα!

Ανώνυμος είπε...

Γραφική σε όλη την Ελλάδα έχει γίνει η πράσινη εμπάθεια απέναντι στο Ρουσόπουλο.
Τώρα τον κατηγορούν ως, λέει, ηθικό αυτουργό στην υπόθεση Βατοπεδίου, γιατί είχε πνευματικό τον Εφραίμ (πάνω από 1000 άλλοι έχουν πνευματικό τον Εφραίμ).
Τα «αντράχτα» στοιχεία για την ενοχή του είναι ότι ένας απολυμένος οδηγός είπε ότι είχε πάει τον Εφραίμ στου Μαξίμου και επίσης ότι «χέστηκε» και μία φοράδα σε ένα αλώνι. Α ναι, και ότι παραιτήθηκαν και δύο πράσινοι εισαγγελείς, όταν ο προϊστάμενός τους πρόσθεσε ένα ακόμη εισαγγελέα για να επισπεύσει τη διαδικασία (προφανώς δεν αρέσει πολύ στους πρασινοφρουρούς η πολυφωνία).
Τον κατηγορούν επίσης ότι πήρε 3 δάνεια ακινήτων (όπως και εκατομμύρια άλλοι Έλληνες), τον κατηγορούν ότι πήγε στο Άγιο Όρος (όπως και χιλιάδες άλλοι πολιτικοί όλων των κομμάτων), τον κατηγορούν ακόμη και ότι η γυναίκα του θέλει να εργάζεται σαν δημοσιογράφος (τι να κάνουμε αυτό το επάγγελμα έκανε και πριν τον γνωρίσει, να μείνει υποχρεωτικά στο σπίτι να πλένει πιάτα;).
Όταν η Ζαχαρέα όμως δούλευε στο Mega και στον Alpha ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ κ.κ. Πρετεντέρη, Τσίμα, Τρέμη, Καψή, Σπυράκου, Ευαγγελάτε, Βερύκιε, Κύρτσο, Δελατόλα;
Τότε δεν ήταν Υπουργός Επικρατείας ο Ρουσόπουλος;
ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ γελάει με τις ανακολουθίες σας, συνάρτηση των ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ των αφεντικών σας, Μπόμπολα, Λαμπράκη, Κυριακού και Κοντομηνά.
"Πουλημένοι τηλε-ηθοποιοί στην υπηρεσία αδίστακτων επιχειρηματιών" και οι χαζοχαρούμενοι φανατικοί πρασινοφρουροί επιχαίρουν για τις μαιμού δημοσκοπήσεις!
Προσοχή, σύντομα θα έχουμε εκλογές και θα κλαίτε πάλι.