Ειδήσεις

20 Οκτ 2008

Η αποκαλυπτική κατάθεση της Αγγελικής Νικολούλη στη δίκη του Άλεξ

Μια νέα αποκαλυπτική μαρτυρία προσκόμισε στο δικαστήριο η Αγγελική Νικολούλη. Πρόκειται για τα όσα της είπε πρόσωπο από το ευρύτερο περιβάλλον του Ρουμάνου ανηλίκου. Ο μάρτυρας επιβεβαιώνει πως ο μικρός Ρουμάνος του εκμυστηρεύτηκε ότι διέπραξε με τα άλλα παιδιά το έγκλημα. Ο μάρτυρας είπε στην δημοσιογράφο πως η οικογένεια του ανήλικου Ρουμάνου προσπαθούσε από την πρώτη στιγμή να βρει τρόπους που θα βοηθούσαν τον ανήλικο με την παραβατική συμπεριφορά να πέσει «στα μαλακά».

Η Αγγελική Νικολούλη μετέφερε την μαρτυρία ενός εκ των Ελλήνων κατηγορουμένων ο οποίος 40 ημέρες μετά την εξαφάνιση της είπε, πως τον Άλεξ τον σκότωσαν πολλοί και προσπάθησαν να τον εξαφανίσουν.
Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε εκτενώς στην εμπλοκή των ενηλίκων από το οικογενειακό περιβάλλον των κατηγορουμένων στην υπόθεση που προσπάθησαν να συγκαλύψουν την δολοφονία.
Η δημοσιογράφος ανέλυσε τα βήματα της δημοσιογραφικής έρευνας, εξιστόρησε τις μαρτυρίες που συνέλλεξε από τους πρωταγωνιστές ανηλίκους αλλά και βασικούς μάρτυρες που φώτισαν την υπόθεση και εξέφρασε την βεβαιότητα ότι θα λάμψει η αλήθεια στο δικαστήριο.
……