Ειδήσεις

8 Οκτ 2008

Έγραψε στο blog του ότι θα έπρεπε να αναγράφεται με τατουάζ στα οπίσθια των γκέι ότι «ο σοδομισμός βλάπτει σοβαρά την υγεία» ...

Ταπεινά «συγγνώμη» υποχρεώθηκε να ζητήσει χθες ο Βρετανός ιερέας, ο οποίος έγραψε στο μπλογκ του ότι θα έπρεπε να αναγράφεται με τατουάζ στα οπίσθια των γκέι ότι «ο σοδομισμός βλάπτει σοβαρά την υγεία» και στα μάγουλά τους ότι «η πεολειξία σκοτώνει». Στην αρχή, ο 66χρονος πάστορας ισχυρίστηκε ότι επρόκειτο για σατιρικό σχόλιο, εν συνεχεία ότι όσοι τον παρεξήγησαν δεν έχουν αίσθηση του χιούμορ και ότι ο ίδιος δεν έχει τίποτα με τους ομοφυλόφιλους.
Εν τέλει -υπό την πίεση και της αγγλικανικής επισκοπής- αναγκάστηκε να ομολογήσει ότι η δική του αίσθηση χιούμορ είναι εσφαλμένη και να διαβεβαιώσει ότι δεν ήθελε να προσβάλει κανέναν.
Το έκανε ωστόσο, ηθελημένα ή όχι, και ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στη Βρετανία. Τόσο από πλευράς Αγγλικανικής Εκκλησίας όσο και από τις οργανώσεις των γκέι και των απλών πολιτών. Καλώς ή κακώς, οι προθέσεις είναι καμιά φορά τόσο εμφανείς, ώστε κανένα πρόσχημα χιούμορ δεν δύναται να τις αποκρύψει.
......
Από την εφημερίδα "Καθημερινή"

1 σχόλια:

Καραμαν τζα Fuhrer είπε...

Είναι τουλάχιστον φασιστικό και αισχρό να περιφρονείς το δικαίωμα του Χ ανθρώπου για την αυτοδιάθεσή του στο κρεβάτι.

Αντίθετα, είναι καθήκον να επισημάνεις ότι ορισμένοι πολιτικάντιδες συμπεριφέρονται τουλάχιστον πούστικα και θα έπρεπε κάπου (άγνωστο που) να γράψουν ότι ο πολιτικός σοδομισμός τους, δεν βλαπτει μόνο την δική τους υγεία, αλλά προκαλεί εκτεταμένες και μη αναστρέψιμες πολιτικές, πολιτιστικές, κοινωνικές και οικονομικές ζημιές.

Με βάση αυτό το σκεπτικό, η λεγόμενη με την (ευρύτατη) έννοια "πουστιά" που μπορεί να μας αφορά ή να δικαιούμαστε να κρίνουμε, υπάρχει μόνο στην πολιτική και χρειάζεται ΜΑΣΤΙΓΙΟ.

Για την ομοφυλοφιλία (ή την ετεροφυλοφιλία) όμως, ΔΕΝ ΜΑΣ πέφτει ΚΑΝΕΝΑΣ λόγος.-