Ειδήσεις

1 Οκτ 2008

Λίτσα.com ή αλλιώς, η κομμώτρια - blogger

«Θα αναρωτιέστε, εύλογα, ποια στην ευχή είναι αυτή η Λίτσα. Είναι η κοπέλα της διπλανής πόρτας, αυτή η νοστιμούλα που σας κουρεύει στο κομμωτήριο.
Κάποια στιγμή τη χτυπά κατακούτελα ο έρωτας για το κακομαθημένο «βασιλόπουλο» που τα έχει με την Τζένη, την αφεντικίνα της…
Τότε η Λίτσα καταλαβαίνει ότι δεν πάει άλλο. Πρέπει κάπου να ξεδώσει. Και η φτωχή κομμώτρια ανακαλύπτει το διαδίκτυο…
Τι να τα κάνει τα λεφτά, όταν μπορεί να έχει το blog της; Ένα σωρό τρυφερές καρδιές σαν τη δική της αναζητούν επικοινωνία και γιατρειά στο internet. Ένα σωρό άνθρωποι είναι πρόθυμοι να μοιραστούν τον πόνο της…»

Αυτά διαβάζουμε στο Δελτίο Τύπου του «Antenna» για το σήριαλ «Λίτσα.com» και είμαστε περίεργοι να δούμε πώς οι bloggers ενέπνευσαν τους δημιουργούς του.

6 σχόλια:

Καραμαν τζα Fuhrer είπε...

τέτοια κάνουν, διακωμδούν τον κόσμο του διαδικτύου και μετά φταίνε οι μπλόγκερς αν βγάλουμε καμιά σειρά "ολυμπιακοί φυγόποινοι", "αυθαίρετο FM" "δραπέτες TV" ή καμία "τίποτα νόμιμο αφού τους πληρώνω"...

και η πλάκα είναι ότι με όσα ξέρουμε για τον Αντίο...

kouklitsa είπε...

Δηλώνω Φαν του litsa.com!!!Μολις είδα το πρώτο επεισόδιο και ενθουσιάστηκα! Είμαι σίγουρη πως θα είναι ένα από τα καλυτέρα σίριαλ του φετινού χειμώνα!

Αννίτ@ είπε...

Έχω τρελαθεί με την σειρά, μου αρέσει πολύ ο τρόπος που ενσωματώνεται το διαδίκτυο και τα blogs σε μια τηλεοπτική σειρα

Ανώνυμος είπε...

Είσαι σίγουρος γι'αυτό που λες the Bloopers Team (CA); Διάβασε λίγο το http://litsak.blogspot.com/2005_07_01_archive.html και απλά δες πόσες ομοιότητες έχει... Πολύ έμπνευση πέφτει στον ΑΝΤ1!!!! Παρεμπιπτόντως μου αρέσει κι εμένα η σειρά, είναι πολύ καλή!

TheStupidestNewsEver είπε...

Παίδες η τεχνολογία δεν είναι μόνο για τα "φυτά" και τους "κομπιουτεράκηδες".Η σειρά δείχνει ξεκάθαρα ότι το blog και γενικά το διαδίκτυο μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον καθένα,ακόμα και από μια απλή κομμώτρια.Love Litsa.

Μπάμπης Από Καλαμάτα

eirinobubu είπε...

litsaaaaaaaaa dn to pisteuwwww eise koukla kai teleia i8opoios dn exw xasei episodio gia episodio!!!! eise teleia kai fantastiki