Ειδήσεις

4 Οκτ 2008

Ιερά Καλύβη της Υπαπαντής του Κυρίου στο Άγιο Όρος - Μνημόνευση ονομάτων μέσω e-mail, αγορά εικόνων και μοσχοθυμιάματος μέσω ίντερνετ

Στην ιστοσελίδα της Ιεράς Καλύβης της Υπαπαντής του Κυρίου στο Άγιο Όρος διαβάζουμε:
..........
Μνημόνευση ονομάτων μέσω e-mail
Στείλτε μας τα ονόματα των προσώπων που θέλετε να μνημονεύσουμε στην Θεία λειτουργία της Ιεράς Καλύβης της Υπαπαντής του Κυρίου.
Δίδεται e-mail αλλά και τηλεφωνικοί αριθμοί επικοινωνίας.
.............
Μοσχοθυμίαμα σε 27 αρώματα!
Μπορείτε να παραγγείλετε το εκλεκτό μας μοσχοθυμίαμα που φτιάχνετε στην Ιερά Καλύβη της Υπαπαντής του Κυρίου βοηθώντας και με αυτόν τον τρόπο στην αναστύλωση της καλύβης. Το μοσχοθυμίαμα θα σας αποσταλεί ταχυδρομικώς με αντικαταβολή συν τα έξοδα αποστολής.
Στην Καλύβη μας παρασκευάζεται μοσχοθυμίαμα εξαιρετικής ποιότητας.
Διατίθεται σε μικρά κουτάκια και ειδικές τιμές "χονδρική" για Εκκλησίες και Μοναστήρια σε συσκευασία κιλού.
..................Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας και πατήστε «Παραγγελία» ώστε να σας αποσταλεί το εκλεκτό μας μοσχοθυμίαμα.
Ακολουθεί φόρμα παραγγελιών.
................

Η αποστολή γίνεται με ACS κούριερ
Καλώς ήρθατε στην έκθεση με τα Αγιορείτικα εργόχειρά μας, διαλέξτε την κατηγόρια που επιθυμείτε για να συνεχίσετε, εφόσον θελήσετε να αγοράσετε κάποιο εργόχειρο, επιλέξτε το διαλέξτε την ποσότητα που επιθυμείτε και πατήστε το πλήκτρο «ΠΡΟΣΘΗΚΗ» τέλος δώστε μας τα στοιχεία σας για να αποστείλουμε με αντικαταβολή τα εργόχειρα που επιλέξατε.
..................
...............
Εάν έχετε παραγγείλει ήδη μια φορά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό που έχετε, χωρίς να χρειάζεται να ξαναδώσετε τα στοιχεία σας.
Η αποστολή των εργόχειρων γίνετε με ACS courier, τα έξοδα αποστολής έως 2 κιλά ειναι 9 ευρώ ενώ για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1,20 ευρώ.


1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

090? Δεν έχουν 090 για παραγγελιές?

Την ευλογοβωμολοχία μου να' χουν.