Ειδήσεις

13 Οκτ 2008

Το σχόλιο του «naxios» στο ιστολόγιο του Πέτρου Τατούλη που προκάλεσε τη σημερινή απάντησή του

Ο/Η naxios είπε...

Συμφωνούμε ότι η ΝΔ θα πρέπει να έχει τις πόρτες της ανοικτές. Συμφωνούμε επίσης ότι για να έχει ουσία κάτι τέτοιο, εντός των θυρών θα πρέπει να ενθαρρύνεται και ο ελεύθερος διάλογος .
Θα πρέπει όμως να συμφωνήσεις ότι ο ελεύθερος διάλογος πρέπει να γίνεται μέσα στα όργανα του κόμματος και όχι μέσω ΜΜΕ που ελέγχονται για την αξιοπιστία τους και τους κρατικοδίαιτους ιδιοκτήτες τους.
Εσύ θεωρείς τραγικό να σου υποδεικνύεται η έξοδος από την παράταξη που υπηρέτησες με συνέπεια και εντιμότητα τα τελευταία 30 χρόνια (άφησες όμως ανοιχτό το αν θα συνεχίσεις να την υπηρετείς).
Θα πρέπει όμως και εσύ να ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ ότι είναι και ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ και αντιδεοντολογικό αλλά και εκτός του καθηκόντων σου ως βουλευτή της παράταξης, να ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ στον ΔΙΣ εκλεγμένο πρωθυπουργό, τον άνθρωπο που το 1998 παρέλαβε ένα κόμμα διαλυμένο και πολιτικά και ψυχικά και όλα τα ΜΜΕ εναντίον του, και κατόρθωσε να το οδηγήσει σε συνεχείς εκλογικές νίκες, για το ποιον θα τοποθετήσει υπουργό και ποιον όχι.
Όπως είναι και ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ και αντιδεοντολογικό αλλά και εκτός του καθηκόντων σου ως βουλευτή της παράταξης να κρίνεις το ποιος συνάδελφος σου κινείται μέσα στα όρια του Συντάγματος, αλλά και ποιος έχει κατ΄ επανάληψη παραβιάσει τις αρχές του κόμματος.
Θα πρέπει όμως να συμφωνήσεις ότι η μεθοδολογία αυτή ξεφεύγει από τα όσα περί ελευθερίας της έκφρασης επικαλείσαι .
Και σε κάθε περίπτωση το τιμητικό αξίωμα του βουλευτή που σου έχουν εμπιστευτεί οι ψηφοφόροι της εκλογικής σου περιφέρειας δεν περιλαμβάνει τέτοια εντολή , δηλαδή να ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ στον πρωθυπουργό για το ποια στελέχη πρέπει εμπιστεύεται και μάλιστα δημοσίως.

8 Οκτώβριος 2008 11:37 πμ
.......
Διαβάστε και: Η απάντηση του Πέτρου Τατούλη στον "naxios"