Ειδήσεις

11 Νοε 2008

Στα 169 τα σχόλια στο blog του Πέτρου Τατούλη – Διαβάστε κάποια από αυτά…

  • Μήπως πρέπει να κάνετε αυτό που είπε ο Γεράσιμος Γιακουμάτος; Είπε πως αν ήταν στην θέση σας θα είχε παραιτηθεί…
  • Είναι πολύ εύκολο να κατηγορείς ιδιαίτερα όταν οχυρώνεσαι πίσω από την βουλευτική σου ασυλία.
  • Η συνέχεια θα δείξει... Η δική σας, η δική τους...
  • Κε Τατούλη, τώρα που σε διέγραψε ο Καραμανλής, νομίζω ότι έχεις μπροστά σου δύο δρόμους:

Ο ένας, της αρετής, να παραιτηθείς από το βουλευτικό αξίωμα. Έτσι, θα αποδείξεις ότι είσαι ανιδιοτελής και θα αφοπλίσεις πλήρως την ΝΔ από το να διαχειριστεί την υπόθεση προς άγραν ψήφων, με κύριο όπλο τις θεωρίες συνωμοσίας. Επίσης, θα βάλεις παρακαταθήκη για το μέλλον -που σίγουρα δεν θα αργήσει-, ως ένας από τους λιγότερους των 10 πολιτικούς του παλαιοκομματισμού που είχε τα κότσια να συγκρουσθεί με το εξαθλιωμένο σύστημα, εγκαταλείποντας τα προνόμια της καλοζωισμένης διαβίωσης του βουλευτή και όπως έγινε και στο παρελθόν θα έχεις σοβαρές πιθανότητες να είσαι μέσα στο νέο πολιτικό σκηνικό που θα προκύψει με τη νέα μεταπολίτευση.

Ο δεύτερος δρόμος, της κακίας, είναι να γραπωθείς στη θεσούλα του βουλευτή και ακόμη χειρότερα να επιχειρήσεις να ηγηθείς της Φιλελεύθερης Συμμαχίας, που ψάχνει για αρχηγό με την υπόθεση εργασίας να είναι πρόσωπο που θα τραβάει τις κάμερες (αυτό θα γίνει για κάποιο διάστημα, μετά όμως θα μετράτε τη μοναξιά σας). Ακολουθώντας αυτόν το δρόμο έχεις σίγουρη τη διαδρομή προς την συλλογική λησμονιά.Αν λοιπόν ο άντρας κάνει τη γενιά -τώρα που θυμήθηκες την οικογενειοκρατία, δεν βαριέσαι, ποτέ δεν είναι αργά- και όχι η γενιά τον άντρα, «Ιδού η Ρόδος…».

  • Σε στηρίζω με ακόμα μεγαλύτερη πίστη πλέον. Είμαι σίγουρος πως είμαστε πολλοί. Προσμένω εξελίξεις, κάποιο νέο πολιτικό σχηματισμό, με άλλους άξιους ανθρώπους. Καλή τύχη...
  • Άλλες εποχές μας θύμισες γιατρέ. Τελικά η Ιστορία επαναλαμβάνεται, ξανά και ξανά και ξανά. Οποία μονοτονία, έλλειψη πρωτοτυπίας...
  • Τατούλη, αν είσαι μάγκας παραιτήσου να δεις πόση αξία έχεις...
  • Με την παραίτηση από την βουλευτική έδρα που πήρατε με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας τι θα γίνει κ. Τατούλη μας; Δεν πιστεύω να παραιτηθείτε και να την χαρίσετε στους διαφθορείς της Νέας Δημοκρατίας...
  • Κύριε Τατούλη, ελπίζω να μη σας ξαναδώ στην ίδια παρέα μετά από κανένα χρόνο, όταν κάποιοι κομματικοί αρχίσουν τα γνωστά συνθήματα «δεν περισσεύει κανένας» κλπ.
    Ξεκινήσατε ένα δρόμο, καλό είναι να δείξετε συνέπεια.
  • Εάν ο βουλευτής πρέπει απαρέγκλιτα να ψηφίζει και να λέει ό,τι προστάζει ο πρωθυπουργός, γιατί να έχουμε Βουλή; Ας κυβερνάει ο πρωθυπουργός ως αυτοκράτορας για τέσσερα χρόνια.
  • Παντού ένα λάθος:

Αντί για Βενιζέλο, Παπανδρέου.

Αντί για Σουφλιά, Καραμανλή.

Αντί για Κουβέλη, Τσίπρα.

Παντού προτιμήθηκε η δημιουργία ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ και όχι η ΟΥΣΙΑ! Εμείς οι Έλληνες μια ζωή, να ψηφίζουμε την μόστρα!

  • Καλά τα λες, αλλά τα λες τώρα που είσαι στην απέξω. Όταν ήσουν υφυπουργός, το στόμα δεν το είχες για να τα λες αυτά, αλλά για να τρως με δεκαοκτώ μασέλες, όπως τρώνε όλοι, και οι πρώην, και οι νυν και οι μετέπειτα.
  • Όνειρα γλυκά υφυπουργέ που άλλαξες τον πολιτισμό. Όντως ο Καραμανλής είναι επικίνδυνος. Για να εμπιστεύτηκε ανθρώπους ψυχικά διαταραγμένους σαν κι εσένα.

Διαβάστε περισσότερα: http://tatoulis.blogspot.com/2008/11/blog-post_10.html

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι πολύ εύκολο να κατηγορείς ιδιαίτερα όταν οχυρώνεσαι πίσω από την βουλευτική σου ασυλία.
**************

Κύριε Μάνεση ,
τι υπονοείτε;
Ο κύριος Τατούλης έκανε κάτι που πρέπει να τον καθήσουμε σε σκαμνί δικαστηρίου και τον ''σώζει''η βουλευτική του ασυλία ;
Σπανιώτατα διαγραφείς βουλευτής ,στο παρελθόν ,είχε παραδώσει την έδρα του.
Δεν είμαι ψηφοφόρος ούτε ομοιδεάτης του κ.Τατούλη αλλά σε όλες τις πολιτικές αντιπαραθέσεις πρέπει να υπάρχει και κάποιο επίπεδο.
Επίσης πρέπει να υπάρχει όριο και στο πόσο παχύδερμος μπορεί να είναι ένας ηγέτης που του καταγγέλουν τους τεράστιους (για τα Ελληνικά δεδομένα) μισθούς διοικητών Ο.Τ.Ε. πέρισι και Δ.Ε.Η. προ ημερών και αυτός να ...σφυρίζει κλέφτικα ,γράφοντας την κοινή γνώμη στα παλαιότερα των υποδημάτων του .

με εκτίμηση
Φ.Τ.
Φισκάρδο

StudioA-blog είπε...

Τα σχόλια αυτά είναι αντιγραφή από τα σχόλια που έχουν αφήσει οι επισκέπτες στο blog του Πέτρου Τατούλη.

Άρα, εμείς δεν υπονοούμε κάτι.

Απλώς, επιλέξαμε κάποια από αυτά και τα δημοσιεύσαμε.