Ειδήσεις

8 Νοε 2008

«Δώρο» ύψους 9 εκατομμυρίων ευρώ στον ηγούμενο Εφραίμ από την εταιρία που αγόρασε το ολυμπιακό ακίνητο αποκαλύπτει η «Ελευθεροτυπία»

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, την ημέρα που η κυπριακή εταιρία «Νόλιντεν» αγόρασε το ολυμπιακό φιλέτο καταβάλλοντας 41 εκατομμύρια ευρώ, στους λογαριασμούς της Μονής εισέρρευσαν 9 εκατομμύρια.
Μάλιστα, ο Εφραίμ με επιστολή του ευχαρίστησε την εταιρία για τη δωρεά που φέρεται να δόθηκε για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Κύριε Μάνεση
Πολλά εκατομμύρια κυκλοφορούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς , αλλά σήμερα το πρωί εμφανίσατε άλλη μια ιστoρία που η Εκκλησία πάει να ''φάει'' τα σπίτα φτωχών ανθρώπων .
Ακούγοντας το ρεπορτάζ σας ξέρετε τι με ενόχλησε πολύ ;
Το ότι αποκαλούσατε την Αρπακτρο-Μονή , ''Αγία Μονή '' !!!!
Σε λίγο θα πρέπει να ...''αγιάσουμε'' τον Χίτλερ τον Στάλιν και τον Jack the Ripper .

με εκτίμηση

Φ.Τ.
Φισκάρδο

Ανώνυμος είπε...

Ελατε καλε!!!τι ειναι 9 εκατομμυριακα!!ποιος να φαει και ποιος να μερωθει.Μηπως ο Εφραιμ τα πηρε για την παρτη του?Για σκεφτειτε σε ποσα μεριδια πρεπει να μοιραστει το ποσο αυτο?Ενας ο ηγουμενος,ενας ο Θοδωρος,ενας ο[Κομης]..σορι αλλο τιτλο εχει,ενας ο αγροτικης,ενας ο Μαξιμου,αντε και μερικοι της Θεμιδος,καποιοι διαικπεραιωτες,μοιραζονται τ'ατιμα,δεν φτανουν γι'αλλες πισινες-εξ ου και μονο μια απ'τα πεντε σπιτια.Εδω ουτε σκαφος προλαβε να παρει..Αχ βρε ΑΛΦΑ!! δεν το τραιναρες κι εσυ λιγακι,βιαστηκες να το βγαλεις στη φορα το θεμα.Παντως δεν ανησυχω,ναναι καλα τα μοναστηρια,διασπαρτη η Ελλαδα απ'αυτα!!!

Ανώνυμος είπε...

Αφού τα λέει η πατσαβουροτυπία, δεν μπορεί, έτσι θα είναι!