Ειδήσεις

21 Νοε 2008

Βόμβες στην Εξεταστική Επιτροπή και από «γαλάζιους» βουλευτές της Χαλκιδικής

Ο Εφραίμ και ο Αρσένιος ήταν αδίστακτο δίδυμο που πετύχαινε ό,τι ήθελε, ακόμη και με απειλές, είπε στην Εξεταστική Επιτροπή ο βουλευτής της Χαλκιδικής, της ΝΔ (μέχρι να δημοσιευτεί η απόφαση του εκλογοδικείου με την οποία την έδρα του θα καταλάβει ο Βασίλης Πάππας), Αθηναίος Φλωρίνης.
«Με πήραν τηλέφωνο για να συζητήσουμε, να τα βρούμε και τους το έκοψα. Οπότε σε άλλο τηλεφώνημα μου είπαν ότι θα μας βρεις μπροστά σου» είπε ο βουλευτής αναφερόμενος στον πατέρα Αρσένιο.

Αλλά και ο βουλευτής Χαλκιδικής της ΝΔ, Γιώργος Βαγιωνάς στην κατάθεσή του μίλησε για… «δωράκια» που έδιναν οι μοναχοί στα στελέχη της Κτηματικης Εταιρείας του Δημοσίου. Πολλοί δικαστικοί, η Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου, επισκέπτονταν συχνά - πυκνά τις μονές. Πάντοτε παίρνουν ωραία δώρα από το Άγιο Όρος, είπε ο βουλευτής.


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπούμεραγκ για το Μπραβο-γκιόργκο η μάχη των εντυπώσεων εναντίον του πρωθυπουργού.
Υπόδικοι καναλάρχες, πάμπλουτοι τηλε-ηθοποιοί, δικηγόροι ψευδομάρτυρες, κουτοπόνηροι βουλευτές, αδίστακτοι εκβιαστές, καλόγεροι ψιθυριστές, μιζωμένοι υπάλληλοι, ΟΛΟΙ στην υπηρεσία του Γιωργάκη και των Αμερικανών αφεντικών.
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ;
Ο Καραμανλής είναι επικίνδυνος!
ΟΙ ΡΩΣΙΚΟΙ ΑΓΩΓΟΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ, ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ, Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.
Και αυτός ο παπάρας ο Καραμανλής επιμένει να μη γίνεται Σημίτης, να μη λέει ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ.
Όταν το μετανιώσει θα είναι πολύ αργά!

Δ' Ενδειαν Δένδιαν Ν. είπε...

Είμαι «περήφανος» ως άνθρωπος, ως Ελλην, ως επιστήμων, ως πατέρας, ως πολίτης και ως πιασμένος για μαλ…, που χαρτζηλικώνω εν αγνοία μου και άθελά μου την παρέα μπαχτισολαμβανόντων η οποία στηρίζει τον καραμανλή και το κόμμα του.
Καραμανλή, στείλε τους δικούς σου για ρεγάλο να μην κάνετε τον γάλο…


...είναι βαθιά μιζωμένη η σχέση αυτή, «είμαστε μιζωμένοι, ΟΛΟΙ!»

Ανώνυμος είπε...

18:46
διάβασε με τι έχεις μπλέξει :
Hellenic-Carriers.com