Ειδήσεις

20 Νοε 2008

Όποιος καεί στο χυλό...

Διερωτώμενος γιατί η συνάντησή του με τον Αθανάσιο Πάπιστα είναι το μείζων θέμα στην υπόθεση Βατοπεδίου, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπακωνσταντίνου είπε στο δελτίο ειδήσεων του Alter ότι κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον επιχειρηματία δεν αποκόμισε την εντύπωση ότι ο εκβιασμός είχε σχέση με το Δημόσιο, αλλά αφορούσε σε ιδιώτες, ότι δεν του αναφέρθηκαν ονόματα, ούτε και ρώτησε λεπτομέρειες και ότι το μόνο που έκανε είναι να τον συμβουλεύσει να πάει στον Εισαγγελέα.
«Έχουμε «καεί», έχουμε δει τι σημαίνει παραλήπτης dvd και του είπα ότι αυτά αφορούν στη Δικαιοσύνη» είπε ο κύριος Παπακωνσταντίνου.
Είπε ακόμα ότι η Εξεταστική Επιτροπή κάνει τη δουλειά της και δεν είναι δουλειά του εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ να την καθοδηγεί.
Για τον Αθανάσιο Πάπιστα είπε ότι τον έχει δει δυο, τρεις φορές στη ζωή του σε κοινωνικές εκδηλώσεις.
Μετά από ερώτηση του Νίκου Χατζηνικολάου, πρόσθεσε ότι αυτήν τη στιγμή η προσήλωση του ΠΑΣΟΚ και του Γιώργου Παπανδρέου είναι να αποκαλυφθεί η αλήθεια και όσον αφορά στη σχέση του με τον πρόεδρο του κόμματος ανέφερε ότι, από ό,τι γνωρίζει, δεν υπάρχει καμία σκιά σε αυτήν.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν κατάλαβα καλά το πολιτικό πρόβλημα που διχάζει εσχάτως τη ΝΔ είναι το εξής: Θα φύγουν νύχτα, όπως υποστηρίζει ο Παναγιωτόπουλος;΄Η θα φύγουν με το κεφάλι ψηλά, όπως διαβεβαιώνει ο Γιακουμάτος;

Ομολογώ πως δεν είναι εύκολη η απάντηση. Μπορώ, όμως, να αντιπαραθέσω μια διαπίστωση: εδώ και τεσσεράμισι χρόνια η Ελλάδα κυβερνάται από το χειρότερο πολιτικό προσωπικό της πρόσφατης ιστορίας της. Ενα πολιτικό προσωπικό τόσο χαμηλού επιπέδου ώστε μόλις προέκυψαν οι πρώτες πραγματικές δυσκολίες της διακυβέρνησης και μόλις τους πήραν από κάτω οι δημοσκοπήσεις ψάχνουν να βρουν πώς θα φύγουν.

for the copypaste
''PASOK poisonous''