Ειδήσεις

4 Νοε 2008

Τι είπε ο Θόδωρος Ρουσόπουλος για τη Μάρα Ζαχαρέα

Για αυτούς που υποστηρίζουν ότι η Μάρα Ζαχαρέα δεν θα έπαιρνε τα χρήματα που έπαιρνε αν δεν ήταν σύζυγός του, είπε ότι η Μάρα είχε ξεκινήσει την καριέρα της πολύ πριν αυτός γίνει υπουργός, έκανε καλά τη δουλειά της και ανέβασε στην πρώτη θέση το δελτίο του Mega. Η αύξηση των εσόδων της έγινε με την πρόοδο που έχει κάθε ικανός, τηλεοπτικός δημοσιογράφος.

Ότι αυτός ουδέποτε ενέπλεξε το θεσμικό του ρόλο με το επάγγελμα της συζύγου του, ότι θα υπήρχε θέμα αν η σύζυγός του έμπαινε στη δημοσιογραφία μετά από την υπουργοποίησή του αλλά αυτή είχε καριέρα από πριν και τέλος ότι έμεινε χωρίς δουλειά, με δική της επιλογή και από αυτήν την ιστορία εβιάσθη η προσωπικότητά της.

Υπάρχει κάτι που αποδεικνύει ότι επηρέαζα τα της καριέρας της συζύγου μου με κάποιον τρόπο, αναρωτήθηκε και ανέφερε ως παράδειγμα, το ότι η Μάρα ήταν στο Mega και αυτός εισηγήθηκε το Βασικό Μέτοχο με το οποίο το Mega διαφωνούσε…

Από την εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα".




1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όπως έγινε στις συνεντεύξεις του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, στου Αλέξη Τσίπρα, έτσι και στη συνέντευξη που έγινε στο Ρουσσόπουλο, οι ερωτήσεις ήταν:
α) στημένες
β) ανώδυνες και
γ) αποδείκνυαν τη βλακεία του ερωτώντος, προς δόξαν του ερωτόμενου.

Υπενθυμίζω ότι όλες οι ερωτήσεις που είχαν γίνει:

α) στον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο ακόμα και από τον Λαρυ Κίνγκ απέφευγαν να τον στριμώξουν να απαντήσει:
- Πως έχασε το θρόνο του,
- Πως τελείωσε 3 στρατιωτικές σχολές σε 2 χρόνια.
- Πώς ενώ τα παιδιά του σπούδασαν σε πανεπιστήμια, αυτός δεν κατάφερε να γίνει ποτέ δεκτός στο Cambridge,

β) Στον Αλέξη Τσίπρα, κανείς ποτέ δεν ρώτησε ποιές είναι οι απόψεις του:
- Για την Ευρώπη,
- Για το Ευρωπαϊκό Δίκαιο, τις κατακτήσεις του ευρωπαΙκού δικαίου και των αποφάσεων του ευρωπαϊκού δικαίου στα ανθρώπινα δικαιώματα και στα δικαιώματα των εργαζομένων (ή μήπως θα έπρεπε να παραιτηθούμε άπό όλα αυτά και να αρχίσουμε να τα διεκδικούμε από την αρχή με απεργίες στις φάμπρικες και με καταλήψεις σχολείων κλπ).

γ) Τον κύριο Ρουσσόπουλο, δεν τον ρώτησε κανείς πως διαχειρίστηκε τις συμβουλές προς Καραμανλή (όποιος και να τις έδινε) περί Μονής Βατοπεδίου, αποπομπής Βουλγαράκη, αποπομπής Ρουσσόπουλου, το πως άρχισε να πέφτει η δημοτικότητα της Ν.Δ. και να νεκραναστένεται η δημοτικότητα του ΠΑΣΟΚ.

Ο Τσίπρας, ο Κωνσταντίνος και ο Ρουσόπουλος,δεν φοβούνται καμιά ερώτηση δημοσιογράφων υπό τέτοιες συνθήκες.